Visions – Edició 2023

Desena edició

Dissabte, 6 de maig de 2023 – Museu de la Vida Rural – L’Espluga de Francolí

«Volem pa, però també roses!». Amb aquesta frase, la llegendària activista americana Rose Schneiderman reivindicava el dret a viure i no només a existir. Una reivindicació que esdevindrà l’eix central del Visions 2023.

Sobre necessitats bàsiques i béns intangibles, però sobretot sobre els intangibles, els plaers, el temps per gaudir i la llibertat per perdre’s al món exterior en parlarem, com sempre, amb diferents persones expertes en diversos sectors com el cultural, l’educatiu o el social.

Organitzat per La Conca 5.1 i el Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla, el Visions arriba a la desena edició canviant el seu format habitual i convertint-se en una única jornada de debats que se celebrarà el dissabte 6 de maig al Museu de la Vida Rural.

Per assistir al Visions cal comprar una entrada de forma prèvia, a un preu de 10 € amb dinar inclòs o de 3 € sense dinar. Amb l’entrada podràs accedir en qualsevol dels actes.

La imatge gràfica i la cartelleria d’aquesta edició ha anat a càrrec de l’empresa Diatrenta formada per la Laura Magrinyà i el Benjamí Heras.

Dossier de premsa aquí

Entrades a la venda aquí:

https://museuvidarural.cat/producte/entrades-visions-2023/

_____

PROGRAMA

_______________________

Amb el suport del Consell Comarcal de la Conca de Barberà

_______________________________

VÍDEOS DELS DEBATS


FOTOGRAFIES DE LA JORNADA


_______________________________________