Articles de
Vi

Aquí trobareu tots els continguts que parlen del món del vi des de diferents perspectives. Us convidem a gaudir i reflexionar a través de la lectura d’aquests articles.

Rosat

Aquesta és una paleta que engloba segurament tots els matisos de color que pot tenir el vi rosat. En aquests vins, el color és la principal senya d’identitat, per això s’embotellen sempre en ampolla transparent. A banda de totes les variacions del propi color rosat, que depenen sobre tot de la varietat de raïm, representats…

Llegir Més
Maig

MAIG, Moviment accelerat. És el tornar a viure per nosaltres: un esclat de colors constant, hores de sol quasi infinites i l’alegria a les venes. Jo imagino que els ceps senten el mateix. I els hi agrada. Per això durant el mes de maig tot és “Verde que te quiero verde”.

Llegir Més
Denominacions d’origen i procomú

El sector agroalimentari català té un gran potencial econòmic. La comunicació en aquest camp ha millorat molt en els darrers anys, amb iniciatives a tots nivells: d’imatge, d’esdeveniments i de presència en fires i mitjans especialitzats. Però encara té per davant reptes que cal assolir. Les denominacions d’origen són un motor, però també un bé…

Llegir Més
L’Institut de FP d’Enoturisme de Catalunya i el seu pla estratègic

No és la primera vegada que parlo de l’Institut d’FP d’Enoturisme de Catalunya. L’any passat vaig passar-hi una jornada, molt divertida per cert, veient com funcionaven i quines eren les seves opcions formatives.Avui sis mesos després, sembla que l’energia de l’Institut és imparable i l’Ester vol explicar-me tot allò que es mou en present i…

Llegir Més
Juan Moll: “El cambrer del futur serà més respectat perquè, quan la sala es robotitzi, destacarà per la seva aportació emocional”

Juan Moll (Moraira, Alacant, 1967) és Mâite i Director de Servei del Grup de Robuchon, reconegut internacionalment per sumar el major nombre d’Estrelles Michelin del món -33-. Format a l’Escola d’Hosteleria de Lausanne, va agafar experiència en diversos restaurants, tot i que fou al de la família, “La Sort”, on va aprendre a estimar l’ofici…

Llegir Més