Articles de
Vi

Aquí trobareu tots els continguts que parlen del món del vi des de diferents perspectives. Us convidem a gaudir i reflexionar a través de la lectura d’aquests articles.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya introduirà projectes professionalitzadors a l’aula

Reforçar el vincle de la Formació Professional (FP) amb el mercat laboral és un repte que s’ha fet seu l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. L’objectiu és enriquir la seva oferta formativa i reforçar la seva contribució al desenvolupament del sector enoturístic. Aquesta voluntat es concreta en diverses estratègies, com treballar amb projectes professionalitzadors a l’aula perquè…

Llegir Més
L’Espluga de Francolí reproduirà a tamany original el santuari paleolític i l’obrirà a visites

La Cova de la Font Major segueix sent el principal reclam turístic del municipi encara que la fragilitat de la troballa arqueològica no la permet fer visitable    “La Cova de la Font Major transmet pau i tranquil·litat per ella mateixa. Quan es fa la visita regular a l’espai geològic i prehistòric, expliquem que ha…

Llegir Més
Un estiu ple de cultura a Barberà de la Conca

Barberà de la Conca presenta dues activitats culturals singulars per aquest estiu L’Ajuntament de Barberà de la Conca, l’Associació de la Festa del Trepat i l’Associació La Conca 5.1 uneixen esforços per tal de donar a conèixer i posicionar Barberà de la Conca i les seves festes culturals de juny i juliol. Un treball conjunt…

Llegir Més
Ricard Sebastià: “El trepat dona vins més frescos i delicats, amb menys grau alcohòlic i, a més a més, ens dona identitat”

Entrevista al president de la DO Conca de Barberà en un moment ple de reptes però també d’orgull per haver preservat i enaltit allò propi L’enòleg Ricard Sebastià és a Cardiff venent vins del projecte enològic familiar, el Celler Josep Foraster. Des de fa tres anys és president de la DO Conca de Barberà. Li…

Llegir Més
Accions de comercialització en el sector turístic i enoturístic a la Conca de Barberà

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya, juntament amb el Consell Comarcal de La Conca de Barberà i la DO Conca de Barberà presenten el curs “Accions de comercialització en el sector turístic i enoturístic“.  Curs eminentment pràctic i dinàmic sobre la creació i la comercialització de producte turístic i/o enoturístic en una regió vinícola. A través d’exercicis…

Llegir Més
“Volem incrementar el flux d’alumnes de proximitat i diversificar les formacions en enoturisme”

A les portes del desè aniversari de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, el seu nou director, Gerard Domingo, fa balanç del centre educatiu que camina també cap a la internacionalització Gerard Domingo és pedagog de formació i màster en coaching i lideratge personal. Fa pocs mesos ha assumit la direcció de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya a…

Llegir Més