Articles de
Vermut

Aquí trobareu tots els continguts que parlen del món del vermut des de diferents perspectives. Us convidem a gaudir i reflexionar a través de la lectura d’aquests articles.

El vermut més hipster

El Washington Post titulava el març de 2014 “In Barcelona, vermouth enjoys a spirited revival”, un article escrit per la periodista Maya Kroth que va triar per il•lustrar el text les barriques ovalades de fusta de Vermuts Yzaguirre, situada al Morell –“the rural area of Tarragona”. Són les bótes on s’envelleix el vermut reserva. Justament,…

Llegir Més
Pearls, la sofisticació del vermut

Un volum de 0,6 centilitres de Vermut Reserva Miró sota una “fina i delicada pell que aporta al paladar infinitat de sabors i matisos per explotar”. Al Salón de Gourmets de Madrid es presenta avui en primícia aquesta nova derivada del vermut que aporta indubtablement valor afegit a l’empresa que la implementa. “Volem que el…

Llegir Més
Vermut autèntic i de prestigi

La febre pel vermut ha vingut per quedar-se com demostra l’interès editorial i la convocatòria dels Premis Vinari de Vermut, però els experts reclamen autenticitat i que es fugi del postureig. Hi ha tres publicacions de vermut que veuran la llum en breu, una d’Ara Llibres “Teoria i pràctica del vermut” que sortirà a la venda…

Llegir Més
Miró des de 1914

Sempre que s’ha parlat de Vermuts Miró s’ha fet referència que existeix des de el 1957. De totes maneres creiem important ressaltar que ara fa 100 anys que la família Miró, que procedeix de Cornudella del Montsant, comarca del Priorat, es dediquen al mon del vi. Es conserva avui encara l’espai del celler, annex a la casa pairal…

Llegir Més
Conversa amb Gregori Luengo

Conversem amb Gregori Luengo, export manager del Celler Sort del Castell SL, l’empresa elaboradora de Vermut Yzaguirre. Coneixem la vessant personal de Luengo, en explica com va arribar a l’empresa, quines funcions desenvolupa, la seva visió de l’empresa i del vermut en general. També parlem del celler i sobretot de la línia de productes entorn al Vermut. Parlem…

Llegir Més
“Let me fix you a Vermouth…”

Sabíeu que fins el 1970 els alemanys incloïen el valor medicinal a les etiquetes de vermut? I que Cora és  la primera marca italiana de vermuts que va desembarcar als EUA el 1838? Coneixíeu que Cuba és l’únic país del món on Martini va acceptar canviar la seva etiqueta original per comercialitzar el seu vermut…

Llegir Més
Conversa amb Carles Prats

Conversem amb Carles Prats director de Vermuts Miró. Coneixem la vessant personal de Prats, en explica com va ser el seu aterratge a l’empresa, com ha viscut els dos anys que porta el càrrec. També ens endinsem en la història de Vermuts Miró, l’evolució al llarg del segle XX i els canvis que s’han produït…

Llegir Més
El vermut es reinterpreta

“Suggestionar els clients quan són a taula”. El fet de percebre diferents sensacions, de viure una experiència és la missió del QuintaForca, un restaurant de Nulles. Tothom qui seu a taula per assaborir l’aposta gastronòmica se sorprèn amb l’aperitiu: Llauna de mar amb reducció de vermut de Falset. Per allò dels maridatges d’afinitat, regar-ho amb…

Llegir Més