Vermuts Padró & Co. sumarà dues noves elaboracions la primavera de 2018, només 2 anys després d’haver tret al mercat una gamma de 4 vermuts tan reconeguda per la crítica com aclamada pel consumidor. Poc més d’un any de vida ha necessitat Vermuts Padró & Co. per despertar l’interès del consumidor, i reunir una llarga…
Llegir MésArticles de
Vermut
Aquí trobareu tots els continguts que parlen del món del vermut des de diferents perspectives. Us convidem a gaudir i reflexionar a través de la lectura d’aquests articles.
Un vermú de cóctel y para beber en Padrón
El vermú gallego por excelencia es Petroni, ya sea branco o vermello. Nadie quiere perderse la oportunidad de catar un vino aromatizado que hace de embajador del “Concello de Padrón” y que se comercializa en una botella blanca y estilizada, muy sugerente. Por Cristina Silleira Codesido, enóloga y responsable del proyecto “es una obligación defender…
Llegir MésEl vermut atrapa tendències
Des de la solidaritat, a la música, a l’eat street o el moviment foodie, el vermut s’encomana a tothom i abraça la inquietud cultural dels consumidor El celler alacantí La Muntanya és un projecte de vi i vida que mereix un reportatge sencer i a fons. No totes les iniciatives enològiques posen l’accent en “la…
Llegir MésMallorca i Reus, aposta impertorbable pel vermut
“El que no corre, vermutea” vindria a ser la filosofia de La Vermutera. Neix fa dos anys coincidint amb la primera convocatòria dels Premis Vinari del vermut i des d’aleshores que no han deixat de “vestir, distribuir i organitzar saraos amb el vi aromatitzat” a Mallorca. Han buscat la complicitat de gestors culturals inquiets, com…
Llegir MésVermut con D.O.
De antemano: lo siento. Ya sé que la regulaciones son iguales de sexy que los problemas de colesterol de mi abuelo. Pero al contrario que éstos, importan para mucha gente. Determinan lo que bebemos y como lo bebemos. Lo que ocurrió en Italia en marzo debería llamar la atención a cualquier fan de vermut. Pero…
Llegir MésEl vermut arrela
Sense pressa, però sense pausa El món del vermut ha passat de l’efervescència a la serenor. I potser ja li tocava. No vol dir que no hi hagi vitalitat, però sí que és més matisada. Fins i tot alguna empresa catalana ha tret el peu de l’accelerador i ara està en parada tècnica. Malgrat tot,…
Llegir Més“No soy de vermut, soy de Petroni”
El vermut crea un fuerte vínculo con la cultura, el deporte y la gastronomía. Lo constatamos en nuevas zonas productoras como Galicia y en Reus, cuna de la producción del vino aromatizado El magazín Metro en Bélgica sugiere preparar un Negroni con vermut rojo Petroni. El presidente de la Real Academia de la Gastronomía Española,…
Llegir MésPrograma 5. Amb Carles Prats
El gran somni
Rara Avis – 3a part Vaig anant acumulant tot aquest material en un pis buit damunt del meu despatx i gairebé podríem dir que va ser l’antecedent del Museu del Vermut. D’entrada el visitaven amics, més tard van ser persones relacionades amb el món del col·leccionisme les que em demanaven venir a veure-ho. Fins i tot alguna…
Llegir Més“Hi ha hagut un maltractament històric del licor i amb productes nous estem canviant aquesta tendència”
Entrevistem María de la Peña, cofundadora d’On The Rocks, una empresa jove de licors amb seu a Vimbodí i Poblet. Amb 3 anys s’ha fet un lloc al mercat i han aconseguit una fidelitat del 80% dels clients. Aquest any apostaran per l’enoturisme, una manera de complementar l’oferta de la Conca de Barberà i mostrar…
Llegir Més