Articles de
Vermut

Aquí trobareu tots els continguts que parlen del món del vermut des de diferents perspectives. Us convidem a gaudir i reflexionar a través de la lectura d’aquests articles.

Un vermú de cóctel y para beber en Padrón

El vermú gallego por excelencia es Petroni, ya sea branco o vermello. Nadie quiere perderse la oportunidad de catar un vino aromatizado que hace de embajador del “Concello de Padrón” y que se comercializa en una botella blanca y estilizada, muy sugerente. Por Cristina Silleira Codesido, enóloga y responsable del proyecto “es una obligación defender…

Llegir Més
El vermut atrapa tendències

Des de la solidaritat, a la música, a l’eat street o el moviment foodie, el vermut s’encomana a tothom i abraça la inquietud cultural dels consumidor El celler alacantí La Muntanya és un projecte de vi i vida que mereix un reportatge sencer i a fons. No totes les iniciatives enològiques posen l’accent en “la…

Llegir Més
Vermut con D.O.

De antemano: lo siento. Ya sé que la regulaciones son iguales de sexy que los problemas de colesterol de mi abuelo. Pero al contrario que éstos, importan para mucha gente. Determinan lo que bebemos y como lo bebemos. Lo que ocurrió en Italia en marzo debería llamar la atención a cualquier fan de vermut. Pero…

Llegir Més
El vermut arrela

Sense pressa, però sense pausa El món del vermut ha passat de l’efervescència a la serenor. I potser ja li tocava. No vol dir que no hi hagi vitalitat, però sí que és més matisada. Fins i tot alguna empresa catalana ha tret el peu de l’accelerador i ara està en parada tècnica. Malgrat tot,…

Llegir Més
“No soy de vermut, soy de Petroni”

El vermut crea un fuerte vínculo con la cultura, el deporte y la gastronomía. Lo constatamos en nuevas zonas productoras como Galicia y en Reus, cuna de la producción del vino aromatizado El magazín Metro en Bélgica sugiere preparar un Negroni con vermut rojo Petroni. El presidente de la Real Academia de la Gastronomía Española,…

Llegir Més
El gran somni

Rara Avis – 3a part Vaig anant acumulant tot aquest material en un pis buit damunt del meu despatx i gairebé podríem dir que va ser l’antecedent del Museu del Vermut. D’entrada el visitaven amics, més tard van ser persones relacionades amb el món del col·leccionisme les que em demanaven venir a veure-ho. Fins i tot alguna…

Llegir Més
¿Volverá el vermut histórico?

Me acaban de llegar unas botellas de L.N. Mattei Cap Corse. No es un vermut, pero sí es un primo hermano: es un vino aromatizado a la quinquina, y comparte muchos ingredientes con nuestro aperitivo preferido. El Cap Corse tuvo su éxito a finales del siglo XIX pero desapareció (más o menos) hace ya más…

Llegir Més