Articles de
Gastronomia

Aquí trobareu tots els continguts que parlen del món de la gastronomia des de diferents perspectives. Us convidem a gaudir i reflexionar a través de la lectura d’aquests articles.

Sabors de la Conca

D’acord! Poblet, Montblanc, les Coves de l’Espluga, etc. Però a dinar a on? Sempre que programem una escapada o una descoberta del territori, la pregunta d’on i que menjarem segur que està entre les primeres i tenint en compte això des de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà aquest any hem engegat unes…

Llegir Més
Sanstravé

En el municipi de Solivella, comarca de la Conca de Barberà, s’hi troba la família Sans i Travé, composada per l’Antoni Sans i M. Carme Travé, els seus fills Josep M. Sans i Joan Carles Sans i les seves respectives parelles, la M. Rosa Iglesias i la Montse Duran, que des de fa anys treballa…

Llegir Més
Marta Domenech

Conversa amb Marta Domenech, propietària de l’Hostal Sport de Falset. Un dels establiments més emblemàtics del Priorat i del Camp de Tarragona. Un espai que és hostal, restaurant i centre dinamitzador de l’enoturisme. Parlem de la història del local, de les activitats que realitzen al llarg de l’any, de l’enoturisme i del paper del sector de l’allotjament…

Llegir Més
El vi del vent

Re-evolucionant la tradició és el lema del jove Celler Mas Vicenç situat al terme municipal de Cabra del Camp, integrat dins del mas familiar que durant generacions els Ferré han dedicat a la viticultura. La última generació va donar una nova empenta al negoci familiar al decidir-se a elaborar els propis vins enlloc de vendre…

Llegir Més