Articles de
Gastronomia

Aquí trobareu tots els continguts que parlen del món de la gastronomia des de diferents perspectives. Us convidem a gaudir i reflexionar a través de la lectura d’aquests articles.

Joan Miquel Oliver, Rita Payés, Pupil·les, Tomàs Fuentes i Modgi protagonistes de La Nit 5.1 2023

El cap de setmana del 21 i 22 de juliol a Barberà de la Conca La Conca 5.1 organitza per vuitè any consecutiu La Nit 5.1 al pati exterior del Castell templer de Barberà de la Conca. El proper divendres i dissabte, 21 i 22 de juliol, a partir de les 19.00h podreu trobar diverses…

Llegir Més
Participem al cicle de cinema “Europa y ruralidades”

Cicle online del 5 de juliol al 15 d’agost Accés gratuït – Aforament limitat El cicle de cinema Europa i Ruralitats està organitzat pel Ministeri de Cultura i Esport dins del seu Programa Cultura i Ruralitats i en paral·lel, específicament, a la programació del VI  Fòrum Cultura i Ruralitats, que tindrà lloc durant la primera setmana de juliol a Conca.…

Llegir Més
La Conca 5.1 presenta la oferta vitivinícola i gastronòmica de La Nit 5.1 2023

La Nit 5.1 tanca així tot el programa sencer pels dies 21 i 22 de juliol a Barberà de la Conca La Conca 5.1 tanca el programa de La Nit 5.1 2023 amb la presentació de la oferta gastronòmica i vitivinícola que sempre acompanya la proposta cultural ja anunciada anteriorment. La gastronomia principal de l’esdeveniment…

Llegir Més
Un juliol ple de cultura a Barberà de la Conca

Barberà de la Conca presenta dues activitats culturals singulars per aquest juliol L’Ajuntament de Barberà de la Conca, l’Associació de la Festa del Trepat i l’Associació La Conca 5.1 uneixen esforços per tal de donar a conèixer i posicionar Barberà de la Conca i les seves festes culturals de juliol. Un treball conjunt de les…

Llegir Més
“La feina més honesta que podem fer és donar visibilitat al territori a través del vi”

Conversa amb l’enòleg Jordi Foraster, director tècnic de Torres Priorat a propòsit del nou estil enològic i la viticultura regenerativa que s’ha introduït a Mas de la Rosa “A nivell estilístic, el que fem avui és centrar cada referència de la manera més sincera possible dins de cada rang de la piràmide de classificació de…

Llegir Més
Afinar la professionalitat al món del vi

The Wine Business School programa la vuitena edició del postgrau d’especialització en Gestió d’Empreses Vitivinícoles que permet als alumnes assumir lideratge i competències de comercialització, enologia i màrqueting, fonamentals per afrontar els reptes de present i futur del sector El món del vi es professionalitza més enllà de l’enologia que ha estat des de sempre…

Llegir Més
Oberta l’oferta d’estiu de l’Escola d’Enoturisme de Catalunya

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya presenta el programa de formació d’estiu amb l’oferta de tres cursos molt interessants i 100% subvencionats. L’objectiu d’aquests cursos, és poder fer una preparació d’aquests continguts bàsics dins l’àmbit enoturístic, en un període intensiu, amb una modalitat dinàmica i molt pràctica. Podran participar en el cursos totes aquelles persones que, siguin del sector o…

Llegir Més