Articles de
(vi)da

Espai personal sobre vi i fotografia d’Anna Toledano

Novembre

Back to black | I aquesta és la típica foto de la foscor que es palpa a la profunditat d’una cava.On tan sols ens salva la llum que es reflexa en el vidre de les ampolles que dormen en cada una de les rimes. Però és la foscor que ens porta novembre, on els dies…

Llegir Més
Octubre

Back to everything | Omplim la copa de… Els últims dies de platja, els últims sopars a la terrassa, la última sorra que se’ns enganxa a la pell, els últims concerts amb samarreta de màniga curta… I omplim la copa amb tot el que vindrà. Que l’estiu tornarà, però la tardor ens portarà uns colors…

Llegir Més
Juliol

Don’t stop me now |  Jo només vull que juliol no s’acabi, perquè la nit sembla que no arribi mai, perquè l’estiu just acaba de començar i perquè amb juliol queden inaugurades oficialment les nits d’estiu i de bombolles. Be bubble, my friend.

Llegir Més
Juny

L’alegria del moviment. I l’alegria de saber que arriba l’estiu.  Les vacances, els viatges, les tardes de terrasses sense fi, el no mirar el rellotge i les millors postes de sol que ens brinden les vinyes. Visquis com el visquis, que no t’enganxi sense una copa de vi en mà.

Llegir Més
Maig

MAIG, Moviment accelerat. És el tornar a viure per nosaltres: un esclat de colors constant, hores de sol quasi infinites i l’alegria a les venes. Jo imagino que els ceps senten el mateix. I els hi agrada. Per això durant el mes de maig tot és “Verde que te quiero verde”.

Llegir Més
Abril

Amb la primavera sota el braç, el moviment ja no para. Abril és un mes que a tots ens agrada: esclat de flors non-stop, comença la màniga curta, les terrasses, “el caloret”…, i el vi rosat. L’abril és símbol indubtable del què és (vi)da. “La vie en rose et le vin en rouge”

Llegir Més