Juan Moll (Moraira, Alacant, 1967) és Mâite i Director de Servei del Grup de Robuchon, reconegut internacionalment per sumar el major nombre d’Estrelles Michelin del món -33-. Format a l’Escola d’Hosteleria de Lausanne, va agafar experiència en diversos restaurants, tot i que fou al de la família, “La Sort”, on va aprendre a estimar l’ofici…
Llegir MésArticles de
Veus
L’espai d’entrevistes en profunditat. Veus de tots els sectors aportant els seus coneixements, les seves idees, les seves experiències per tal de construir futurs millors.
Amb Eva Vicens, Montserrat Serra, Laia Benaiges, Anna Cabeza, Clàudia Rius, Queralt Castillo, Rita Roig, Maria Climent i Leandre Romeu Serra.
“M’agrada que al taller hi arribin històries que es poden reparar”
Núria Hernández. 33 anys. Va néixer a Barcelona però ara ja és de Reus. Dissenyadora de moda especialitzada en reciclatge. Va fundar Numon amb el seu company Ramon l’any 2009. Bosses úniques, reutilitzades i veganes plenes d’història i carregades de segones oportunitats. “Numon és una marca nascuda a ciutat i criada al camp amb 10…
Llegir MésRoser Vernet: ’La candidatura del paisatge del Priorat a patrimoni mundial de la UNESCO depassa la comarca, és un projecte de país’
Entrevista amb Roser Vernet Anguera, coordinadora de l’associació Prioritat, que impulsa la candidatura del paisatge del Priorat a patrimoni mundial de la UNESCO. El paisatge del Priorat es pot convertir en Patrimoni Mundial de la UNESCO. A finals de juny o primers de juliol se sabrà si la UNESCO l’inscriu a la Llista del Patrimoni…
Llegir MésPAUL WAGNER: “Ens hem d’atrevir amb un màrqueting del vi més trencador”
Format en Sociologia per la Universitat californiana de Santa Cruz, Paul Wagner és una eminència del màrqueting i la comunicació en el món del vi. Amb experiència en diverses empreses de la indústria vitivinícola, Wagner va posar en marxa l’any 1991 el seu propi negoci a Napa Valley: Balzac Communications & Marketing és una agència…
Llegir Més