Articles de
Veus

L’espai d’entrevistes en profunditat. Veus de tots els sectors aportant els seus coneixements, les seves idees, les seves experiències per tal de construir futurs millors.
Amb Eva Vicens, Montserrat Serra, Laia Benaiges, Anna Cabeza, Ivan Miró, Clàudia Rius i Queralt Castillo.

“Hem d’aconseguir tenir una regularitat de producció de tòfona i que cada any sigui bo”

Dídac Espasa Productor de tòfona i vicepresident de l’Associació de Productors de Tòfona de Catalunya Als seus 31 anys, el Dídac Espasa forma part de la tercera generació d’una família de tofonaires. Encara recorda com de ben petit ja anava a buscar aquests petits tresors, i també bolets, al costat de casa, a les muntanyes…

Llegir Més
Irene Solà: “Vull tot el camp per córrer”

Seguretat, humanitat, creativitat i feina, molta feina. Irene Solà (Malla, 1990) va estudiar Belles Arts a la Universitat de Barcelona i va acabar la seva carrera a Reykjavík, Islàndia. Després se’n va anar a estudiar un màster de literatura, cinema i cultura visual a la School of English de la Universitat de Sussex i posteriorment…

Llegir Més
Pere Sala: ‘Ara és el moment idoni per fer unes polítiques de paisatge més orientades a l’acció, més transversals i interdepartamentals’

Entrevistem al director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya El paisatge és un dels àmbits més determinants de les societats contemporànies, perquè en la gestió del paisatge és on ens juguem el futur, avui més que mai. Són molts els desafiaments globals i les incerteses socials, i bona part d’aquestes passen per la gestió del…

Llegir Més
Konvent és tenir una sabata, una espardenya… i gas!

Un dia amb Pep Espelt i Eduard Finestres, ànimes incontrolables de Konvent, Corpus i Victòria. Tres projectes artístics, gastronòmics i vitals que comparteixen un territori i un caràcter provocador, imprevisible i imprescindible al Berguedà. Després d’un dinar a Corpus Berga i d’una ampolla de La Peluda amb Pep Espelt, fundador i director de Konvent, només…

Llegir Més
Juan Moll: “El cambrer del futur serà més respectat perquè, quan la sala es robotitzi, destacarà per la seva aportació emocional”

Juan Moll (Moraira, Alacant, 1967) és Mâite i Director de Servei del Grup de Robuchon, reconegut internacionalment per sumar el major nombre d’Estrelles Michelin del món -33-. Format a l’Escola d’Hosteleria de Lausanne, va agafar experiència en diversos restaurants, tot i que fou al de la família, “La Sort”, on va aprendre a estimar l’ofici…

Llegir Més