[L’Eva Vicens i la Míriam Clotet han quedat amb l’Ester García de l’Institut de FP d’Enoturisme de Catalunya (Vilafranca del Penedès). L’Ester estava interessada en mostrar-los les noves vessants formatives de l’escola. El 21 de març es duran a terme les jornades de portes obertes i volia saber la seva opinió i visió del sector.…
Llegir MésArticles de
Una jornada…
El Millor Sommelier de Catalunya, molt més que un concurs
Qui ha dit nervis? Arribo a les 15.30 h al Fòrum Gastronòmic i espero presenciar la segona part del concurs del Millor Sommelier de Catalunya, l’edició 2019. La primera part s’ha fet al matí, a partir de les 9:00 h, però a porta tancada. És la fase de coneixements generals: geografia vinícola coneixement del producte, tasts de…
Llegir MésA l’Institut d’FP d’Enoturisme de Catalunya
Primer dia de classe Avui em disposo, carpeta en mà, camuflada com una estudiant més a endinsar-me en un món apassionant. Estic a la porta de l’Institut d’FP d’Enoturisme de Catalunya a Vilafranca del Penedès, al tren he vist sortir el sol entre les vinyes i estic preparada per la jornada de classes que m’esperen.…
Llegir MésCinema i vi
Diuen que tot i fer tants anys que es van descobrir les primeres manifestacions artístiques, és possible que encara no tinguem clar, a què volien donar resposta. L’origen per tant, és divers, i probablement hem dibuixat i reinterpretat la nostra pròpia història. Amb el cinema, sembla que les proves són més evidents, és una disciplina que neix com…
Llegir MésPodando con Fazenda Prádio
Las presentaciones -¿Os importa que me coma el bocadillo aquí con vosotros? Estoy un poco cansado de oír hablar de vino y necesito desconectar un poco. Esta fue la primera frase que nos dijo Xabi Seoane, cuando se acercó en una edición de Simplesmente Vinhos en Poblenou. Después, una cena derivó a una invitación a hacer vendimia en Galicia, y así sin darme cuenta, en septiembre del 2016 engatusé a mi amiga Yolanda y estuvimos…
Llegir MésUna jornada… Veremant amb Vinyas d’Empremta
Un descobriment -Només he portat una ampolla – ens diu en Joan Soler – I sou molts així que repartiu bé el contingut. Apropo el nas a la copa. Hi ha un vi diferent. El cor em batega més de pressa, aquí hi ha un descobriment, penso. Fruita blanca en almívar, una pera dolça però…
Llegir Més