Articles de
Espai del vermut

Articles sobre el món del vermut sota la direcció de la periodista Ruth Troyano. Un espai de difusió de les novetats de les empreses col·laboradores i una eina de reflexió i promoció al voltant del món del vermut. Amb la participació de François Monti i Joan Tapias.

Amb la col·laboració de VERMUTS MIRÓ, MUSEU DEL VERMUT, VERMUTS ROFES, VERMUT CHAPPO, OLAVE VERMOUTH, VERMOUTH ARLINI, VERMU SANT PETRONI, COOPERATIVA DE FALSET, LICORS ON THE ROCKS i VERMUTS PADRÓ

365 dies per fer el vermut

L’any nou comença amb novetats com l’edició d’un calendari tematitzat, l’anunci de noves referències, nous espais i nous productes que desperten l’interès pel vi aromatitzat català Als vermuters els serà més fàcil planificar el 2017, perquè Vadevermut ha editat un calendari amb maridatges i combinacions que inviten a prendre vi aromatitzat. Els promotors de les…

Llegir Més
Futuro

Después de un par de columnas quizás un poco polémicas, vuelvo a escribir en este espacio con más ganas de celebrar que de opinar. Durante el largo verano de este año, tuve la oportunidad de participar en varios eventos vermuteros y dejaron todos un gran sabor de boca. El primero tuvo lugar en Estados Unidos…

Llegir Més
Rara Avis

PRIMERA PART Els inicis Tots vam heretar alguna cosa dels pares, no parlo d’herència material sinó genètica. En el meu cas, no he heretat tot el que hagués volgut del meu pare, però sí que em va tocar el gen del col·leccionisme. Ja de petit, recordo veure-li passar hores davant dels seus segells, amb la…

Llegir Més
Vermut: la tradició feta modernitat

“Ja tenim el vermut Golfo al Magatzem! Del Bierzo a la plaça de l’Oli! I de l’Oli al món!”. El Magatzem del Vermut, amb seu a Valls, ha incorporat en poc més d’un any de vida 142 referències de vermut a les seves prestatgeries. “Novetat! Tenim 6 ampolles del vi aromatitzat de Les Cousins! Existències…

Llegir Més
Nuestro Coca-Cola

Apenas empezado el trabajo sobre El Gran Libro del Vermut, me comentó un bodeguero de Barcelona que una de las cosas que definían el llamado renacer del vermut era su vinculación con el running. “¿Cómo?”, dije. “Sí, la gente se va a correr y luego se toma un vermut, que es un producto natural. Es…

Llegir Més