Articles de
Espai del vermut

Articles sobre el món del vermut sota la direcció de la periodista Ruth Troyano. Un espai de difusió de les novetats de les empreses col·laboradores i una eina de reflexió i promoció al voltant del món del vermut. Amb la participació de François Monti i Joan Tapias.

Amb la col·laboració de VERMUTS MIRÓ, MUSEU DEL VERMUT, VERMUTS ROFES, VERMUT CHAPPO, OLAVE VERMOUTH, VERMOUTH ARLINI, VERMU SANT PETRONI, COOPERATIVA DE FALSET, LICORS ON THE ROCKS i VERMUTS PADRÓ

El vermut atrapa tendències

Des de la solidaritat, a la música, a l’eat street o el moviment foodie, el vermut s’encomana a tothom i abraça la inquietud cultural dels consumidor El celler alacantí La Muntanya és un projecte de vi i vida que mereix un reportatge sencer i a fons. No totes les iniciatives enològiques posen l’accent en “la…

Llegir Més
Vermut con D.O.

De antemano: lo siento. Ya sé que la regulaciones son iguales de sexy que los problemas de colesterol de mi abuelo. Pero al contrario que éstos, importan para mucha gente. Determinan lo que bebemos y como lo bebemos. Lo que ocurrió en Italia en marzo debería llamar la atención a cualquier fan de vermut. Pero…

Llegir Més
El vermut arrela

Sense pressa, però sense pausa El món del vermut ha passat de l’efervescència a la serenor. I potser ja li tocava. No vol dir que no hi hagi vitalitat, però sí que és més matisada. Fins i tot alguna empresa catalana ha tret el peu de l’accelerador i ara està en parada tècnica. Malgrat tot,…

Llegir Més
“No soy de vermut, soy de Petroni”

El vermut crea un fuerte vínculo con la cultura, el deporte y la gastronomía. Lo constatamos en nuevas zonas productoras como Galicia y en Reus, cuna de la producción del vino aromatizado El magazín Metro en Bélgica sugiere preparar un Negroni con vermut rojo Petroni. El presidente de la Real Academia de la Gastronomía Española,…

Llegir Més
El gran somni

Rara Avis – 3a part Vaig anant acumulant tot aquest material en un pis buit damunt del meu despatx i gairebé podríem dir que va ser l’antecedent del Museu del Vermut. D’entrada el visitaven amics, més tard van ser persones relacionades amb el món del col·leccionisme les que em demanaven venir a veure-ho. Fins i tot alguna…

Llegir Més
¿Volverá el vermut histórico?

Me acaban de llegar unas botellas de L.N. Mattei Cap Corse. No es un vermut, pero sí es un primo hermano: es un vino aromatizado a la quinquina, y comparte muchos ingredientes con nuestro aperitivo preferido. El Cap Corse tuvo su éxito a finales del siglo XIX pero desapareció (más o menos) hace ya más…

Llegir Més
Les rutes d’un col·leccionista

RARA AVIS – 2NA PART El 1982 no existia ni el fax, ni molt menys el correu electrònic. Així que d’entrada intento fer-me amb guies de vi on apareixien les adreces dels cellers i vaig començar a escriure a tots els cellers demanant si elaboraven vermut i si era així que m’enviessin alguna etiqueta o…

Llegir Més