Articles de
Espai del vermut

Articles sobre el món del vermut sota la direcció de la periodista Ruth Troyano. Un espai de difusió de les novetats de les empreses col·laboradores i una eina de reflexió i promoció al voltant del món del vermut. Amb la participació de François Monti i Joan Tapias.

Amb la col·laboració de VERMUTS MIRÓ, MUSEU DEL VERMUT, VERMUTS ROFES, VERMUT CHAPPO, OLAVE VERMOUTH, VERMU SANT PETRONI, COOPERATIVA DE FALSET i VERMOUTH PADRÓ & CO

¿Hacia dónde vamos?

Al barman de hoy, formado en la ebullición creativa que siguió al auge del gin-tonic y a la conversión de la coctelería en un arte de tendencia, nada le molesta más que lidiar con clientes que piden un “gin-tonic de Puerto de Indias con 7-up” – o sea un gin-tonic sin ginebra (la ‘ginebra’ de…

Llegir Més
El vermut se sent i s’aprèn

Vins Padró estrenarà a Bràfim la Casa Vermut, un espai didàctic que convida el visitant a viatjar per l’elaboració del vi aromatitzat posant a prova tots els sentits. Els amants del vermut hauran de peregrinar a Bràfim, a l’Alt Camp, per conèixer l’art de fer el vermut o saber que la seva elaboració amaga processos…

Llegir Més
Ningún otro vermut como Petroni

En Galicia, Vermú Petroni continúa anclado en la memoria, la tradición, la historia y la gastronomía gallega. Cristina Silleira Codesido, propietaria y enóloga, lo tiene claro cuando comunica a través de las redes sociales: “Ningún outro vermú é como Petroni, porque ningún outro vermú se fai como Petroni”. Des de la variedad “albariño” y debajo…

Llegir Més
El vermut, entre l’art i la felicitat

El vermut tanca l’any redoblant la seva presència a la vida cultural i fent-se atractiu no només per la qualitat, sinó també per la imatge atrevida amb què es presenta. S’acaba l’any i el vermut es resisteix a fer-ho sense seguir aportant novetats. La darrera s’amaga al plat favorit dels catalans, un concurs anual que…

Llegir Més