Articles de
Espai del vermut

Articles sobre el món del vermut sota la direcció de la periodista Ruth Troyano. Un espai de difusió de les novetats de les empreses col·laboradores i una eina de reflexió i promoció al voltant del món del vermut. Amb la participació de François Monti i Joan Tapias.

Amb la col·laboració de VERMUTS MIRÓ, MUSEU DEL VERMUT, VERMUTS ROFES, VERMUT CHAPPO, OLAVE VERMOUTH, VERMOUTH ARLINI, VERMU SANT PETRONI, COOPERATIVA DE FALSET, LICORS ON THE ROCKS i VERMUTS PADRÓ

¿Hacia dónde vamos?

Al barman de hoy, formado en la ebullición creativa que siguió al auge del gin-tonic y a la conversión de la coctelería en un arte de tendencia, nada le molesta más que lidiar con clientes que piden un “gin-tonic de Puerto de Indias con 7-up” – o sea un gin-tonic sin ginebra (la ‘ginebra’ de…

Llegir Més
El vermut se sent i s’aprèn

Vins Padró estrenarà a Bràfim la Casa Vermut, un espai didàctic que convida el visitant a viatjar per l’elaboració del vi aromatitzat posant a prova tots els sentits. Els amants del vermut hauran de peregrinar a Bràfim, a l’Alt Camp, per conèixer l’art de fer el vermut o saber que la seva elaboració amaga processos…

Llegir Més
Ningún otro vermut como Petroni

En Galicia, Vermú Petroni continúa anclado en la memoria, la tradición, la historia y la gastronomía gallega. Cristina Silleira Codesido, propietaria y enóloga, lo tiene claro cuando comunica a través de las redes sociales: “Ningún outro vermú é como Petroni, porque ningún outro vermú se fai como Petroni”. Des de la variedad “albariño” y debajo…

Llegir Més
El vermut, entre l’art i la felicitat

El vermut tanca l’any redoblant la seva presència a la vida cultural i fent-se atractiu no només per la qualitat, sinó també per la imatge atrevida amb què es presenta. S’acaba l’any i el vermut es resisteix a fer-ho sense seguir aportant novetats. La darrera s’amaga al plat favorit dels catalans, un concurs anual que…

Llegir Més
Vermut en terra de safrà i trepat

La tardor és el paisatge tenyit d’ocre, granat, verd fosc i marró. I d’una llum natural més matisada. Són els rovellons, la carabassa, les castanyes, la ratafia, el vi novell, l’oli del raig si és primerenc, la collita de safrà… Fa 10 anys que a Montblanc s’organitza el primer cap de setmana de novembre, coincidint…

Llegir Més
Un vermú de cóctel y para beber en Padrón

El vermú gallego por excelencia es Petroni, ya sea branco o vermello. Nadie quiere perderse la oportunidad de catar un vino aromatizado que hace de embajador del “Concello de Padrón” y que se comercializa en una botella blanca y estilizada, muy sugerente. Por Cristina Silleira Codesido, enóloga y responsable del proyecto “es una obligación defender…

Llegir Més