Articles de
Espai del vermut

Articles sobre el món del vermut sota la direcció de la periodista Ruth Troyano. Un espai de difusió de les novetats de les empreses col·laboradores i una eina de reflexió i promoció al voltant del món del vermut. Amb la participació de François Monti i Joan Tapias.

Amb la col·laboració de VERMUTS MIRÓ, MUSEU DEL VERMUT, VERMUTS ROFES, VERMUT CHAPPO, OLAVE VERMOUTH, VERMOUTH ARLINI, VERMU SANT PETRONI, COOPERATIVA DE FALSET, LICORS ON THE ROCKS i VERMUTS PADRÓ

El vermut, entre l’ADN marí i modernista

El vermut no té aturador. El mercat acull noves referències i la creativitat no té límits. A Galícia, Vermú St. Petroni ha tret al mercat un nou producte que fusiona l’ADN gallec de mar i terra: els musclos “Friscos” amb salsa de vermut d’albariño. La iniciativa és una aventura gastronòmica compartida entre Vermuteria de Galicia…

Llegir Més
Vermú con mexillones

El vermouth no tiene freno. El mercado acoge nuevas referencias y la creatividad no tiene límites. A Galicia Vermú St. Petroni ha sacado al mercado un nuevo producto que fusiona el ADN gallego de mar y tierra: los mexillons “Friscos” con salsa de vermú de albariño. La iniciativa es una aventura gastronomía compartida entre Vermutería…

Llegir Més
Art, turisme i eufòria

El vermut ha establert un vincle estret i necessari amb el món de l’art i un dels exponents més clars és el treball que Vermuts Miró realitza des de fa temps a dins i a fora de l’empresa, amb seu a Reus. A la façana del carrer Adrià Gual número 10, ja s’hi pot veure…

Llegir Més
Atreviment i història al vermut

Les postres deixaran de ser òrfenes de vermut aquestes festes de nadal, com a mínim, al restaurant Vermut Rofes de Reus que ha tret al mercat una crema de licor inèdita, elaborada amb aiguardent, arròs i vermut Rofes. La sobretaula és un espai nou que el vermut vol conquerir i la nova elaboració es posarà…

Llegir Més