Articles de
Espai del vermut

Articles sobre el món del vermut sota la direcció de la periodista Ruth Troyano. Un espai de difusió de les novetats de les empreses col·laboradores i una eina de reflexió i promoció al voltant del món del vermut. Amb la participació de François Monti i Joan Tapias.

Amb la col·laboració de VERMUTS MIRÓ, MUSEU DEL VERMUT, VERMUTS ROFES, VERMUT CHAPPO, OLAVE VERMOUTH, VERMOUTH ARLINI, VERMU SANT PETRONI, COOPERATIVA DE FALSET, LICORS ON THE ROCKS i VERMUTS PADRÓ

Art, turisme i eufòria

El vermut ha establert un vincle estret i necessari amb el món de l’art i un dels exponents més clars és el treball que Vermuts Miró realitza des de fa temps a dins i a fora de l’empresa, amb seu a Reus. A la façana del carrer Adrià Gual número 10, ja s’hi pot veure…

Llegir Més
Atreviment i història al vermut

Les postres deixaran de ser òrfenes de vermut aquestes festes de nadal, com a mínim, al restaurant Vermut Rofes de Reus que ha tret al mercat una crema de licor inèdita, elaborada amb aiguardent, arròs i vermut Rofes. La sobretaula és un espai nou que el vermut vol conquerir i la nova elaboració es posarà…

Llegir Més
¿Hacia dónde vamos?

Al barman de hoy, formado en la ebullición creativa que siguió al auge del gin-tonic y a la conversión de la coctelería en un arte de tendencia, nada le molesta más que lidiar con clientes que piden un “gin-tonic de Puerto de Indias con 7-up” – o sea un gin-tonic sin ginebra (la ‘ginebra’ de…

Llegir Més
El vermut se sent i s’aprèn

Vins Padró estrenarà a Bràfim la Casa Vermut, un espai didàctic que convida el visitant a viatjar per l’elaboració del vi aromatitzat posant a prova tots els sentits. Els amants del vermut hauran de peregrinar a Bràfim, a l’Alt Camp, per conèixer l’art de fer el vermut o saber que la seva elaboració amaga processos…

Llegir Més