Articles de
Enotour

Columna d’opinió i anàlisi sobre vi i enoturisme. Amb Laura Masramon, Alicia Estrada, Lluís Tolosa, Ruth Troyano, Sigrid Guillem, Clara Isamat i Joan Guasch.

Amb la col·laboració d’ENOTURISME PENEDÈS.

“Ha canviat la nostra percepció sobre el que creiem que hem d’aprendre”

“Ha canviat la nostra percepció sobre el que creiem que hem d’aprendre” César Cánovas “En el context de crisi actual la diferència la continuen marcant les persones” Albert Rimbau L’Escola d’Enoturisme de Catalunya llança el seu programa formatiu de cursos 2021 -2022. Desenvolupar competències clau i les habilitats comunicatives de l’alumnat, oferint una formació integral…

Llegir Més
Conquistar Barcelona, l’aspiració del vi català que el coronavirus ha fet revifar

Ha calgut una pandèmia mundial perquè els consumidors se n’adonin més que mai de la importància del consum de proximitat en totes les seves dimensions. També perquè el sector vinícola s’esforci amb renovada determinació per fer que el vi català estigui plenament present a l’àrea més poblada de Catalunya. Per això ja es treballa en…

Llegir Més
Vins que neixen rere la platja

Banyar-se al mar i degustar productes com la gamba de Palamós atrauen molts visitants al Baix Empordà, però no gaire lluny de la sorra s’hi amaga un ric patrimoni vinícola encara per explorar: cellers que estan a l’última engegats amb inversions milionàries conviuen amb els tradicionals que elaboren vi de pagès A bona part del…

Llegir Més