Articles de
Enotour

Columna d’opinió i anàlisi sobre vi i enoturisme. Amb Laura Masramon, Alicia Estrada, Lluís Tolosa, Ruth Troyano, Sigrid Guillem, Clara Isamat i Joan Guasch.

Amb la col·laboració d’ENOTURISME PENEDÈS.

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya introduirà projectes professionalitzadors a l’aula

Reforçar el vincle de la Formació Professional (FP) amb el mercat laboral és un repte que s’ha fet seu l’Escola d’Enoturisme de Catalunya. L’objectiu és enriquir la seva oferta formativa i reforçar la seva contribució al desenvolupament del sector enoturístic. Aquesta voluntat es concreta en diverses estratègies, com treballar amb projectes professionalitzadors a l’aula perquè…

Llegir Més
L’estiu de l’Escola de l’Enoturisme

Anglès turístic i anàlisi sensorial són els cursos d’estiu que organitza l’Escola d’Enoturisme L’Escola d’Enoturisme de Catalunya presenta el programa de formació d’estiu amb l’oferta de dos cursos molt interessants i 100% subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. L’objectiu d’aquests cursos, és poder fer una preparació d’aquests continguts bàsics dins l’àmbit enoturístic, en un període intensiu, amb…

Llegir Més
On el vi i l’art intimen

Hi ha parelles que, així vist d’entrada, ens pot costar d’assumir-ne l’encaix. Podem pensar que venen de mons allunyats, que parlen llenguatges diferents i que difícilment trobaran punts en comú que els garanteixi una relació duradora. Ara bé, la vida està farcida d’exemples que, tard o d’hora, ens acaben demostrant que hi pot haver un…

Llegir Més
“Ha canviat la nostra percepció sobre el que creiem que hem d’aprendre”

“Ha canviat la nostra percepció sobre el que creiem que hem d’aprendre” César Cánovas “En el context de crisi actual la diferència la continuen marcant les persones” Albert Rimbau L’Escola d’Enoturisme de Catalunya llança el seu programa formatiu de cursos 2021 -2022. Desenvolupar competències clau i les habilitats comunicatives de l’alumnat, oferint una formació integral…

Llegir Més