2-10-17 09:00 h Celler Tuets. Pont D’Armentera. No fa gaire que ens coneixem. Un dia l’Albert i el Jordi de Carlania en una conversa va sortir el meu nom. Vaig anar al Celler Tuets a conèixer el seu projecte, ens vam entendre i aquesta campanya 2017 estem col·laborant plegats. Al celler Tuets tot el raïm…
Llegir MésArticles de
Diari d’una enòloga
Diari personal de verema de la enòloga Roser Amorós.
Capítol 3. A mitja verema
Dia: 20-9-17 Hora: 09:00 h. Lloc: Mas de les Vinyes. Cabacés En la majoria de cellers ja tenim la verema avançada, però a Mas de les vinyes tot just comencem. El macabeu i la garnatxa blanca ja estan entrades i demà es començarà el syrah i el merlot. Dono un tomb per les vinyes, les…
Llegir MésCapítol 2. Segon dia
Dia: 12-9-17 Hora: 09:00 h Lloc: Celler Crivellé-Valls. Poboleda. Comencem el dia donant un tomb per les vinyes. Estem al terme de la Morera de Montsant a la partida de Mas d’en Gil. És de les zones més fresques i humides de Poboleda i això fa que la maduració del raïm, sobretot de la garnatxa,…
Llegir MésCapítol 1. Els primers dies
Dia: 17-8-17 Hora: 08:00 h Lloc : Cooperativa agrícola de Benissanet Aquest matí hem quedat per fer l’últim control de maduració amb la Núria (tècnica Agrícola del grup fruiter i la cooperativa). Aquest any la maduració va avançada, a la primavera va fer més calor i els ceps van florir abans. Aquesta tarda a les…
Llegir Més