Articles de
Diari d’un sommelier

Diari d’un sommelier, és una secció en format àudio que pretén conèixer i parlar del món del vi i de tot el que l’envolta a través de converses amb el sommelier Xavier Ayala i convidats del món del vi.

De brisats, cuits, dolços i rancis. Amb Imma Soler, Ricard Sebastià i Jaume Balaguer

Nova edició del Diari d’un Sommelier amb Xavi Ayala. En aquesta edició presentem les novetats del celler Mas Foraster amb Ricard Sebastià. Presentem el celler Mas de la Pansa amb Imma Soler. Parlem de vins brisats, cuits, dolços, rancis amb tots dos i Jaume Balaguer del celler Arrels del Priorat, que ha rebut el reconeixement de…

Llegir Més
Verema 2018 vol. 2 – Amb Tomàs Cusiné i Pep Aguilar

Segona part de l’especial sobre la verema 2018. En aquest podcast el sommelier Xavier Ayala i Leandre Romeu entrevisten a Tomàs Cusiné, responsable de diversos cellers de Catalunya i a Pep Aguilar del Celler Comunica. Ens expliquen com valoren la verema 2018 i quines previsions de present i futur tenen. També ens revelen diverses novetats d’aquests cellers.…

Llegir Més
Verema 2018 vol.1 – Amb David Rovira i Ramon Ribas

Primer capítol de la nova temporada del “Diari d’un Sommelier” amb el sommelier Xavier Ayala. Aquesta entrega és la primera de dues centrades en valorar la verema 2018. Amb entrevistes a diversos celleristes i l’anàlisi d’Ayala. En aquest capítol parlem amb David Rovira del celler VidBertus i Ramon Ribas, president de la Cooperativa Agrícola de Barberà de…

Llegir Més
Els vins de cap d’any

Tercera entrega d’aquesta temporada del “Diari d’un Sommelier” amb Xavier Ayala i Leandre Romeu. Aquesta edició, és una edició especial, dedicada a les Festes de Nadal. Més concretament dedicada a la nit de cap d’any i els vins, caves, dolços i plats que s’acostumen a beure i menjar en aquesta data tant especial. El sommelier…

Llegir Més
Mites i llegendes del vi

En aquesta nova entrega del Diari d’un Sommelier, Xavier Ayala, repassa alguns dels mites i algunes de les llegendes més habituals en el món del vi. Ayala respon a algunes de les expressions més comunes com aquestes: “Els vins del Priorat són vins forts!”; “El moscatell és un vi dolç”; “La garnatxa és potent”; “Només…

Llegir Més