Articles de
Com fer-ho?

Un espai que vol apropar de forma amena aspectes fonamentals del món del vi als consumidors i als espectadors en general. Conduït i presentat per la sommelier Clara Isamat amb el suport de la DO Catalunya.

ESTRENA DE LA 2NA TEMPORADA: 7 DE FEBRER DE 2019

Què hi ha dins d’una ampolla de vi

Cinquè capitol de la segona temporada de la sèrie “Com fer-ho”. Amb la sommelier Clara Isamat i el suport de la DO Catalunya. En aquest episodi Isamat ens explica que conté una ampolla de vi en el sentit més ampli. Més concretament ens descobreix de quins elements i materials està fet un vi, quant duren…

Llegir Més
Com triar la millor copa per a cada vi

Tercer capítol de la segona temporada de la sèrie “Com fer-ho”. Amb la sommelier Clara Isamat i el suport de la DO Catalunya. En aquest episodi Isamat ens detalla els diferents tipus de copes que podem trobar al mercat. Ens explica quina és la millor copa a utilitzar depenent del tipus de vi que vulguem…

Llegir Més
Com tastar un vi com un professional

Primer capítol de la segona temporada de la sèrie “Com fer-ho”. Amb la sommelier Clara Isamat i el suport de la DO Catalunya. En aquest episodi Isamat explica que busquem quan tastem, com ho fem i quin procés seguim. Repassa les diverses fases d’un tast professional i ens dóna consells per a fer-ho millor a…

Llegir Més
Vull un vi!

Sisè capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla de com demanar un vi a un bar o un restaurant. Ens explica que són les cartes de vi i les diverses possibilitats d’organitzar-les i presentar-les. Amb la col·laboració de la DO Catalunya.  

Llegir Més
Decantar o transvasar

Cinquè capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla de les diferències entre decantar o transvasar un vi i ens indica en quines ocasions s’ha d’utilitzar una opció o l’altra. Amb la col·laboració de la DO Catalunya.

Llegir Més
Passat de rosca

Quart capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla dels diversos tipus de llevataps que existeixen i de quina és la millor forma d’obrir una ampolla de vi. Amb la col·laboració de la DO Catalunya.

Llegir Més
Aprenent a llegir

Tercer capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla de tot el que s’amaga davant i darrere de les etiquetes del vi. Amb la col·laboració de la DO Catalunya. ____________ Amb la col·laboració de:  

Llegir Més