Cinquè capitol de la segona temporada de la sèrie “Com fer-ho”. Amb la sommelier Clara Isamat i el suport de la DO Catalunya. En aquest episodi Isamat ens explica que conté una ampolla de vi en el sentit més ampli. Més concretament ens descobreix de quins elements i materials està fet un vi, quant duren…
Llegir MésArticles de
Com fer-ho?
Un espai que vol apropar de forma amena aspectes fonamentals del món del vi als consumidors i als espectadors en general. Conduït i presentat per la sommelier Clara Isamat amb el suport de la DO Catalunya.
ESTRENA DE LA 2NA TEMPORADA: 7 DE FEBRER DE 2019
Com escriure una nota de tast
Quart capítol de la segona temporada de la sèrie “Com fer-ho”. Amb la sommelier Clara Isamat i el suport de la DO Catalunya. En aquest episodi Isamat ens explica com escriure a casa una nota de tast de forma ràpida i senzilla.
Llegir MésCom triar la millor copa per a cada vi
Tercer capítol de la segona temporada de la sèrie “Com fer-ho”. Amb la sommelier Clara Isamat i el suport de la DO Catalunya. En aquest episodi Isamat ens detalla els diferents tipus de copes que podem trobar al mercat. Ens explica quina és la millor copa a utilitzar depenent del tipus de vi que vulguem…
Llegir MésCom servir un vi sense tacar les estovalles
Segon capítol de la segona temporada de la sèrie “Com fer-ho”. Amb la sommelier Clara Isamat i el suport de la DO Catalunya. En aquest episodi Isamat ens explica les diverses tècniques i eines que existeixen per tal de servir el vi sense tacar les estovalles ni perdre’n contingut pel camí.
Llegir MésCom tastar un vi com un professional
Primer capítol de la segona temporada de la sèrie “Com fer-ho”. Amb la sommelier Clara Isamat i el suport de la DO Catalunya. En aquest episodi Isamat explica que busquem quan tastem, com ho fem i quin procés seguim. Repassa les diverses fases d’un tast professional i ens dóna consells per a fer-ho millor a…
Llegir MésTeaser 2na Temporada Com fer-ho
Tràiler de la segona temporada de la sèrie “Com fer-ho”. Espai on es resolen dubtes vitivinícoles de la mà de la sommelier Clara Isamat. Amb el suport de la DO CATALUNYA. Estrena de la segona temporada el 7 de febrer.
Llegir MésVull un vi!
Sisè capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla de com demanar un vi a un bar o un restaurant. Ens explica que són les cartes de vi i les diverses possibilitats d’organitzar-les i presentar-les. Amb la col·laboració de la DO Catalunya.
Llegir MésDecantar o transvasar
Cinquè capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla de les diferències entre decantar o transvasar un vi i ens indica en quines ocasions s’ha d’utilitzar una opció o l’altra. Amb la col·laboració de la DO Catalunya.
Llegir MésPassat de rosca
Quart capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla dels diversos tipus de llevataps que existeixen i de quina és la millor forma d’obrir una ampolla de vi. Amb la col·laboració de la DO Catalunya.
Llegir MésAprenent a llegir
Tercer capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla de tot el que s’amaga davant i darrere de les etiquetes del vi. Amb la col·laboració de la DO Catalunya. ____________ Amb la col·laboració de:
Llegir Més