Articles de
Com fer-ho?

Un espai que vol apropar de forma amena aspectes fonamentals del món del vi als consumidors i als espectadors en general. Conduït i presentat per la sommelier Clara Isamat amb el suport de la DO Catalunya.

ESTRENA DE LA 2NA TEMPORADA: 7 DE FEBRER DE 2019

Com tastar un vi com un professional

Primer capítol de la segona temporada de la sèrie “Com fer-ho”. Amb la sommelier Clara Isamat i el suport de la DO Catalunya. En aquest episodi Isamat explica que busquem quan tastem, com ho fem i quin procés seguim. Repassa les diverses fases d’un tast professional i ens dóna consells per a fer-ho millor a…

Llegir Més
Vull un vi!

Sisè capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla de com demanar un vi a un bar o un restaurant. Ens explica que són les cartes de vi i les diverses possibilitats d’organitzar-les i presentar-les. Amb la col·laboració de la DO Catalunya.  

Llegir Més
Decantar o transvasar

Cinquè capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla de les diferències entre decantar o transvasar un vi i ens indica en quines ocasions s’ha d’utilitzar una opció o l’altra. Amb la col·laboració de la DO Catalunya.

Llegir Més
Passat de rosca

Quart capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla dels diversos tipus de llevataps que existeixen i de quina és la millor forma d’obrir una ampolla de vi. Amb la col·laboració de la DO Catalunya.

Llegir Més
Aprenent a llegir

Tercer capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat ens parla de tot el que s’amaga davant i darrere de les etiquetes del vi. Amb la col·laboració de la DO Catalunya. ____________ Amb la col·laboració de:  

Llegir Més
Tap taps

Segon capítol de la sèrie “Com fer-ho?”. En aquest episodi la sommelier Clara Isamat repassa els diferents tipus de tap de vi existents al mercat i les seves diverses utilitats i funcionalitats. _________________ Amb la col·laboració de:

Llegir Més
Entre copes

Estrena de la sèrie “Com fer-ho?” amb Clara Isamat i el suport de la DO Catalunya. En aquest primer capítol Isamat ens ensenya com s’han de netejar de forma correcta les copes i com les hem de guardar a casa perquè no s’embrutin ni es malmetin. ___________________ Amb la col·laboració de:

Llegir Més
Teaser “Com fer-ho?”

Teaser de la sèrie “Com fer-ho?”. Un espai que vol apropar de forma amena aspectes fonamentals del món del vi als consumidors i als espectadors en general. Conduït i presentat per la sommelier Clara Isamat amb el suport de la DO Catalunya. Pre-Estrena de la sèrie: 8 de febrer de 2018 a les 19 h…

Llegir Més