Articles de
B(v)eure

“Els periodistes vam aprendre a la facultat que l’objectivitat no existeix. Tampoc en el tast de vi ni en l’experiència enoturística. Hi ha mil factors que intervenen, des de l’estat d’ànim de la persona al calendari llunar… Però si hi ha alguna cosa en què tots coincidim és que ens agrada Veure projectes i Beure vi. Tombar per les vinyes i aprendre amb els elaboradors, amb els arquitectes del paisatge agrari. Compartir moments que són irrepetibles com ho és una copa de vi. Perquè aquell dia no tornarà, perquè aquell vi és efímer. Amb aquestes premises encetem un nou espai per explicar en primera persona històries de B(v)eure que ens portarà a descobrir iniciatives pioneres en turisme enològic, incorporant la veu de qui les ha viscut i les vol compartir. Que les gaudiu.” Ruth Troyano

Una harmonia natural

L’enoturisme vinculat al patrimoni i al paisatge és un dels signes de dinamisme i singularitat de la DO Tarragona. Joves elaboradors s’uneixen per guanyar visibilitat i ampliar el percentatge de venda directa al celler que, en alguns casos, pot arribar al 50% en dos anys “Els cellers de la Denominació d’Origen Tarragona han començat a…

Llegir Més
El Vívid: genialitat enoturística

“Tant si es presenta en forma diríem casolana com sobre una escala continental, el primer que fa aquest vent és netejar d’un cop d’escombra els núvols del cel. És un vent que vol cels nets i clars. Es produeix en una atmosfera de cristall, sota d’espai meravellosament blau, esmerilat, metàl·lic, davant d’un cel gloriós, indiferent…

Llegir Més