Articles de
B(v)eure

“Els periodistes vam aprendre a la facultat que l’objectivitat no existeix. Tampoc en el tast de vi ni en l’experiència enoturística. Hi ha mil factors que intervenen, des de l’estat d’ànim de la persona al calendari llunar… Però si hi ha alguna cosa en què tots coincidim és que ens agrada Veure projectes i Beure vi. Tombar per les vinyes i aprendre amb els elaboradors, amb els arquitectes del paisatge agrari. Compartir moments que són irrepetibles com ho és una copa de vi. Perquè aquell dia no tornarà, perquè aquell vi és efímer. Amb aquestes premises encetem un nou espai per explicar en primera persona històries de B(v)eure que ens portarà a descobrir iniciatives pioneres en turisme enològic, incorporant la veu de qui les ha viscut i les vol compartir. Que les gaudiu.” Ruth Troyano

Un santuari de varietats antigues

Família Torres presenta Clos Ancestral, un vi que recupera la varietat prefil·loxèrica moneu plantada als voltants del Castell de la Bleda. L’obstinació de Família Torres en la recerca de varietats ancestrals prefil·loxèriques no ha tingut aturador en els 30 anys que porta viu el projecte. Ara se’n comencen a recollir els fruits per redibuixar de…

Llegir Més
De Tarragona a NYC

El tarragoní Pepe Serra pot presumir de publicar amb regularitat a les pàgines del The New York Times (NYT) on il·lustra els articles de la secció Wine School del prestigiós crític de vins Eric Asimov. És il·lustrador però prefereix ser considerat comunicador gràfic. El seu vincle amb el món del vi no és nou, es…

Llegir Més
Us agradaria tenir una vinya?

“Us agradaria tenir una vinya? Va preguntar un pare. La resposta va ser un sí emocionant!” “Quan ens arriben èpoques carregades d’emocions negatives i l’equilibri es desplaça busquem en el nostre entorn la bellesa d’allò quotidià perquè ens dona seguretat i genera estabilitat emocional. La bellesa és un aliment intangible per l’ànima que genera felicitat,…

Llegir Més