Articles de
A foc lent

Espai de gastronomia i alimentació. Amb Carme Gasull, Oriol Llavina, Tana Collados, Toni Massanès i Mireia de la Torre.

Envinats, llibres per gaudir del vi i la cultura en petits glops

Josep Roca, a l’avantguarda del vi i Les olors en la literatura. Aquests són els dos primers títols del nou segell editorial Vibop edicions (https://vibop.cat/vibop-edicions/) que s’estrena amb una col·lecció pensada per a un públic amant del vi i la cultura anomenada Envinats. No són uns llibres qualsevol. Són ‘plaquettes’, publicacions que acostumen a contenir…

Llegir Més
DO Catalunya: any nou, nous projectes

Enguany, la Denominació d’Origen Catalunya fa bona la dita per partida doble. O triple. Anem a pams. La primera novetat és el seu distintiu de qualitat que, tot i mantenir la línia cromàtica de la denominació, ara lluirà unes línies més fines i uns colors més actuals. Dissenyat per l’estudi barceloní Xavier Bas Disseny, el nou…

Llegir Més
Ara que fa 20 anys

Ella no ho sabia però era el meu aniversari. Feia 20 anys. 20 anys de periodista. El temps passa volant. És una frase feta, però real. “Què et semblaria fer una xerrada sobre periodisme gastronòmic a la URV?”. Rebia el seu missatge en privat via una xarxa social. Era de nit, després de sopar, i…

Llegir Més