Què se n’ha fet de la nova cultura del territori?

Us oferim els vídeos de les dues sessions que es van celebrar a Barcelona organitzades per la Societat Catalana d’Ordenació Territorial de Catalunya el passat novembre i desembre.

http://www.scot.cat/notices/2017/01/que_se_n_ha_fet_de_la_nova_cultura_del_territori_videos_de_les_jornades_3344.php

30 de novembre: Taula rodona, coordinada pel Col·legi de Geògrafs, on es va plantejar el debat: balanç i perspectives de futur

Va comptar amb la participació de Josep Oliveras, president de la Societat Catalana de Geografia, Antonio Prieto, president del Colegio de Geógrafos, Oriol Nel·lo, departament de Geografia de la UAB i Helena Cruz, IERMB, UAB. El debat va ser moderat per Jaume Busquets, president de la Delegació del Col·legi de Geògrafs de Catalunya.

15 de desembre: Taula rodona, coordinada per la Societat Catalana d’Ordenació del Territori, on es va plantejar la pregunta: és vigent avui la NCT?

El debat, va ser moderat per Joan Subirats, Departament de Ciència Política i Dret Públic, UAB, i va comptar amb la participació d’Àlex Casademunt, Centre per la Sostenibilitat Territorial, Leandre Romeu, La Conca 5.1, Vanesa Freixa, mOntanyanes, representant de l’Escola de pastors de Catalunya i Xavier Matilla, Terrassa en Comú.