Penedès Events, turisme singular en espais singulars

Tens una petita o mitjana empresa i busques idees per a celebrar un incentiu en territori català? O potser busques un incentiu per a celebrar un esdeveniment especial en un indret determinat?

Posem que al cap hi tens proximitat a Barcelona, autenticitat, paisatge, cultura, tradició, flexibilitat i adaptabilitat a les teves necessitats. Potser encara no ho saps, però estàs pensant en el Penedès.

Les possibilitats del Penedès per a organitzar un esdeveniment són enormes: és a només 40 minuts de la capital catalana, està envoltat de vinyes i cellers, té diversitat de restaurants i allotjaments, espais culturals, empreses de transports i equipaments de diferents capacitats.

Vistes totes les seves potencialitats, el Consorci de Promoció Turística del Penedès aposta fort pel turisme d’esdeveniments, això és, l’organització de reunions, convencions, team building, trobades amb clients, sessions de treball, moments d’oci singulars, casaments i altres celebracions particulars.

De quina manera? Creant sinèrgies amb segments de mercat del territori que ja funcionen amb èxit com l’enoturisme, el senderisme, el cicloturisme o el món casteller, entre altres, sota el paraigua de Penedès Events, un producte diferenciat que contribueix a ladesconcentració, ladesestacionalització, la diversificació i l’augment de la despesa.

Centrat específicament en el mercat dels esdeveniments, Penedès Events és un apartat del web d’Enoturisme Penedès atractiu, intuïtiu i de recerca fàcil, que permet la cerca filtrada dels espais singulars disponibles per a celebrar-hi activitats especials. Rutes en Mehari, bicicleta o segway entre vinyes, tast de vins a cegues, maridatges castellers o un Escape Room amb dinar gastronòmic inclòs, són algunes de les idees que han ideat per a tu o per a la teva empresa.

Del 19 al 22 de novembre, el Consorci de Promoció Turística del Penedès estarà present amb taulell propi dins el Barcelona Convention Bureau a l’IBTM World, la fira de turisme professional, incentius, esdeveniments, viatges de negocis i congressos de Barcelona, promocionant-hi Penedès Events. Una oportunitat excel·lent per a descobrir amb uns altres ulls aquesta terra de vins i castells.

https://www.enoturismepenedes.cat/ca/penedes-events

_________________

Amb el suport de: