Més i millor!

Tanquem temporada, una temporada més amb molts canvis, moltes vivències i sobretot moltes alegries. Una temporada que començava amb moltes novetats, ampliant el número de col·laboradors, de seccions i amb l’objectiu d’estrenar una web nova durant el curs.

El balanç és molt positiu, hem aconseguit cobrir les cinc potes informatives bàsiques del projecte (vi, vermut, territoriturisme i Conca) amb persones de primer nivell en cada un dels àmbits. Hem aconseguit definir un estil propi, un espai de continguts, reflexió, anàlisi i promoció.

A l’abril vam estrenar la nova web que ha donat molt bons resultats en tots els sentits. Ha permès una millor visualització i imatge dels articles i les propostes publicades, una millor organització i ha facilitat la lectura als visitants. A més, ha ajudat en incrementar notablement el nombre de pàgines vistes i els usuaris.

Volem agrair enormement a tots els col·laboradors la seva feina, la seva dedicació, la seva passió. MOLTES GRÀCIES! Sense vosaltres la Conca 5.1 no seria el que és, ni podria arribar on arriba actualment. Sou els imprescindibles!

També volem agrair als patrocinadors la seva ajuda, principalment aquest any, en què gràcies a ells hem pogut construir i estrenar aquesta web.

Moltes gràcies a tots vosaltres, lectors, seguidors i amics que ens seguiu des de ja fa quasi cinc anys.

A part de la pàgina web també hem organitzat la II edició del cicle de debats Visions 5.1 conjuntament amb els Amics del Castell de Barberà de la Conca i estem treballant en la gestació de la plataforma “Compromís per la Conca“!

Tornarem al setembre, carregats de moltes novetats, nous col·laboradors, noves seccions, nous projectes, etc. Us ho anunciarem tot abans de l’11 de setembre i engegarem just després.

Amb moltes ganes d’una nova temporada 5.1 amb tots vosaltres.

Intentarem fer més i millor, amb el compromís de tots vosaltres, col·laboradors, patrocinadors i lectors.

Seguim, avançant, sí!