Maria del Mar Bonet, La Ludwig Band, Les Testarudes, Manel Vidal i Oye Sherman protagonistes de La Nit 5.1 2024

El cap de setmana del 19 i 20 de juliol a Barberà de la Conca

La Conca 5.1 organitza per novè any consecutiu La Nit 5.1 al pati exterior del Castell templer de Barberà de la Conca. El divendres i dissabte, 19 i 20 de juliol, a partir de les 19.00h podreu trobar diverses propostes musicals, de monòlegs, gastronòmiques i vitivinícoles i entre d’altres.

El cartell cultural d’aquesta edició comptarà finalment amb 16 artistes; 8 musicals i 8 monologuistes. El divendres 19 de juliol hi hauran els concerts de La Ludwig Band, Magalí Datzira, La Cosina i PD Merx&Dancing. I els monòlegs Godai Garcia, Oye Sherman, Termi i Indicatiu. El dissabte 20 de juliol hi haurà els concerts de Maria del Mari Bonet, Les Testarudes, La Maria i Dj Lupe. I els monòlegs de Manel Vidal, Joel Díaz, Maria Lyona i Ana López.

Els dos dies s’obriran portes a les 19.00 h, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a la 01.30 h de la matinada.

L’altre aspecte principal i important de la festa és el vi. Aquest any en el nou espai gastronòmic DO Conca de Barberà. El divendres 19 de juliol es podran degustar vins del Celler Vilalta Pere, Caves Portell, Celler Pla de la Masó, Mas de la Sabatera, Cara Nord i Cellers Domenys. I el dissabte serà torn pels vins del celler Rendé Masdéu, Mas Foraster, Carles Andreu, Gabor Celler, VidBertus i Carlania: el celler convidat de l’edició d’enguany.

La gastronomia principal de l’esdeveniment anirà a càrrec de l’establiment reusenc Restaurant Ferran Cerro que oferirà els seus platets i tapes elaborades amb productes de proximitat i de qualitat. Hi haurà propostes per tots els gustos i necessitats.

També hi haurà l’opció de consumir altres begudes sense alcohol, refrescos i aigua a La Barra 5.1 que muntarà la organització.

Aquest any la imatge gràfica i tota la cartelleria ha anat a càrrec de l’artista barberenc Anuar Nuñez.

La Nit 5.1 està organitzada per l’Associació La Conca 5.1. En conveni amb l’Ajuntament de Barberà de la Conca. Amb el suport de la Diputació de Tarragona i l’ICEC. Amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, ATOMS i la DO Conca de Barberà. Els mitjans oficials d’aquesta edició són el programa Carrer Major de La Xarxa, Nova Conca, l’Espluga FM Ràdio i Surtdecasa.

L’organització vol fer una crida a la participació i a l’assistència de tothom que ho vulgui per tal de consolidar aquest focus cultural autogestionat i amb un cartell diferent dels de la majoria del panorama català i sense cap patrocinador privat al darrere.

Els abonaments i les entrades individuals pels dos dies estan a la venda aquí: https://www.ticketic.org/ca/entrades/la-nit-5-1-2024 i a la web de La Conca 5.1.