Magazine

Revista digital especialitzada en continguts relacionats en el món del vi, el vermut, el territori, el paisatge, la gastronomia, el turisme, el desenvolupament local, cultural, etc. Amb més de 80 col·laboradors d’arreu de Catalunya i d’altres punts del món.

Un espai on hi podreu trobar reportatges, articles d’opinió, entrevistes, càpsules audiovisuals, podcasts d’àudios i altres continguts propis, exclusius, que configuren un mitjà únic que pretén informar, debatre i promocionar aquestes temàtiques.

“Cuidem el paisatge, els terrenys, la cultura, la tradició, però hauríem d’apostar encara més pels nostres productes”

Francesc Xavier Amill, president de la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Calçot de Valls. El Francesc Xavier Amill porta tota la vida sentint olor a calçots. El seu pare ja en plantava, no tants com ell ara, i ha viscut en primera persona el boom al voltant d’aquesta ceba dolça tan particular. “Quan era petit fèiem…

Llegir Més
Consol

A la senyora Consol el matí li pesa. No són els vuitanta-dos anys, no: és el matí. És aquest cel cru i blavíssim de vint-i-u de desembre, és aquest sol baix i horitzontal que va directe a les ninetes, és aquest vent fred i sec que talla anhels i penes, que se t’endú il·lusions i…

Llegir Més
De la pedra a la copa

Ja hi som tots, tothom al seu lloc, plats, copes, vins i menjar. Els maridatges sempre m’han entusiasmat, són la fusió de dues de les meves grans passions: la cuina i el vi. Però, quan l’enòleg Raül Bobet va començar a parlar, vaig saber que aquell no seria un maridatge qualsevol. Seria la combinació perfecta, una classe…

Llegir Més
L’essència de la joventut

(vi)da – l’essència de la joventut (vi) Més que paraules – negre (Cabernet Sauvignon, Garnatxa negre, merlot, sumoll) @mesqueparaules La joventut és com aquest vi: plena (fruits vermells madurs), intensa (amb matisos de notes florals), exòtica (amb algun toc especiat). Per alguns també és llarga i persistent (fusta ben integrada, li aporta llargada), arrelada a l’ànima…

Llegir Més