Magazine

Revista digital especialitzada en continguts relacionats en el món del vi, el vermut, el territori, el paisatge, la gastronomia, el turisme, el desenvolupament local, cultural, etc. Amb més de 80 col·laboradors d’arreu de Catalunya i d’altres punts del món.

Un espai on hi podreu trobar reportatges, articles d’opinió, entrevistes, càpsules audiovisuals, podcasts d’àudios i altres continguts propis, exclusius, que configuren un mitjà únic que pretén informar, debatre i promocionar aquestes temàtiques.

Pere Sala: ‘Ara és el moment idoni per fer unes polítiques de paisatge més orientades a l’acció, més transversals i interdepartamentals’

Entrevistem al director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya El paisatge és un dels àmbits més determinants de les societats contemporànies, perquè en la gestió del paisatge és on ens juguem el futur, avui més que mai. Són molts els desafiaments globals i les incerteses socials, i bona part d’aquestes passen per la gestió del…

Llegir Més
Sibaritisme gironí

9 botigues delicatessen de Girona on comprar vins de l’Empordà, formatges i altres menges S’acosta el bon temps i la Costa Brava es prepara per rebre molts visitants de cap de setmana, que marxaran el diumenge cap a casa amb la panxa plena, bon color de pell i poques ganes que arribi el dilluns. Pels que tingueu…

Llegir Més
Wineissocial, més que un club

“Sabem que, de vegades, triar un vi pot ser un maldecap. Per estalviar-te’l, aquí tens una guia de símbols que et permetrà trobar l’ampolla que millor encaixi amb els teus gustos”. Si has llegit aquest missatge o similar en un restaurant has topat amb Wineissocial, l’empresa que ha aconseguit que, més enllà dels teus coneixements,…

Llegir Més
Konvent és tenir una sabata, una espardenya… i gas!

Un dia amb Pep Espelt i Eduard Finestres, ànimes incontrolables de Konvent, Corpus i Victòria. Tres projectes artístics, gastronòmics i vitals que comparteixen un territori i un caràcter provocador, imprevisible i imprescindible al Berguedà. Després d’un dinar a Corpus Berga i d’una ampolla de La Peluda amb Pep Espelt, fundador i director de Konvent, només…

Llegir Més
Juny

L’alegria del moviment. I l’alegria de saber que arriba l’estiu.  Les vacances, els viatges, les tardes de terrasses sense fi, el no mirar el rellotge i les millors postes de sol que ens brinden les vinyes. Visquis com el visquis, que no t’enganxi sense una copa de vi en mà.

Llegir Més
En busca dels vins de taula perduts

El saníssim costum de beure vi amb moderació als àpats està passant a la història. Les raons són diverses i tenen a veure amb els canvis d’hàbits de dinars i sopars, amb la pressió de les dietes i les analítiques, i també amb una motivació diguem-ne tècnica, com és la dificultat de trobar vins de…

Llegir Més