Magazine

Revista digital especialitzada en continguts relacionats en el món del vi, el vermut, el territori, el paisatge, la gastronomia, el turisme, el desenvolupament local, cultural, etc. Amb més de 80 col·laboradors d’arreu de Catalunya i d’altres punts del món.

Un espai on hi podreu trobar reportatges, articles d’opinió, entrevistes, càpsules audiovisuals, podcasts d’àudios i altres continguts propis, exclusius, que configuren un mitjà únic que pretén informar, debatre i promocionar aquestes temàtiques.

Romanée-Conti, l’obra mestra

Desè capítol de la sèrie “Crònica Sentimental del Vi” Obra mestra, chef d’œuvre, masterpiece, capolavoro… Expressions diverses per anomenar meravelles artístiques úniques. Exemples emmagatzemats a les meves lleixes sentimentals: els frescos de la Capella Sixtina, de Miquel Àngel; “Cien años de soledad”, de García Márquez;  “El clave ben temperat”, de Johann Sebastian Bach; la basílica de…

Llegir Més
Núria Moliner: “L’habitatge fa adonar-nos del poc poder de decisió que tenim”

És fàcil pensar en l’arquitectura en termes romàntics i admirar els grans genis de la humanitat que van construir gratacels, monuments i edificis icònics. La Núria Moliner és una apassionada de la disciplina, però en reivindica el vessant crític i ho fa dedicant-se a la comunicació sobre arquitectura. Escoltant-la és fàcil veure com darrere els…

Llegir Més
No podem més però demà tindràs menjar a taula. Poder parar?

La lentitud del vehicle de davant desespera i ací és impossible avançar: corbes i carreteres estretes, equips de ciclistes del nord d’Europa, bancals i barrancs a les vores i armar-se de paciència fins a la pròxima recta… sempre que en la pròxima recta no decidisquen accelerar, clar. Vas maleint  no només eixa conducció desconsiderada amb…

Llegir Més
“Treballem per ser sostenibles i per una economia circular que es quedi al poble”

Entrevista a Noèlia Tarragó, alcaldessa de Duesaigües i a Judit Giró, alcaldessa de Capafonts Duesaigües i Capafonts són dues poblacions de la comarca del Baix Camp que des de fa un temps estan impulsant iniciatives vinculades a l’ESS i per incentivar el repoblament a les zones rurals. Què ens en podeu explicar? Noèlia Tarragó (Alcaldessa…

Llegir Més
Menjamiques: el camí cap a una sobirania alimentària més dolça

Cinquè episodi de la sèrie “Sempre hi hem estat!“ Entrar en una pastisseria i comprar una pasta farcida de crema de garrofa avui en dia és gairebé inimaginable, però aquest és un dels propòsits que es planteja la Clara amb el seu projecte Menjamiques. A partir de la revalorització d’un aliment menystingut, la garrofa, des…

Llegir Més