Miró des de 1914

FAÇANA CORNUDELLASempre que s’ha parlat de Vermuts Miró s’ha fet referència que existeix des de el 1957. De totes maneres creiem important ressaltar que ara fa 100 anys que la família Miró, que procedeix de Cornudella del Montsant, comarca del Priorat, es dediquen al mon del vi. Es conserva avui encara l’espai del celler, annex a la casa pairal al carrer Major de Cornudella de Montsant.

Si que és cert que aquesta derivació cap a la elaboració del vermut es fa en el 1957 , instal·lant-se en primer lloc al carrer Tetuan nº 21 de Reus i a l’any 1960 al Carrer Ample núm. 45 de Reus. Per posteriorment ubicar-se en les actuals instal·lacions del Carrer Adrià Gual 10, al Polígon Agro Reus .

1914Aquest fet es rellevant perquè un dels elements importants del vermut, per no dir el que més, es el vi, que intervé aproximadament en la proporció mínima del 75 % del volum del vermut. I aquesta característica és molt remarcable perquè tot el coneixement de la cultura del vi s’ha traslladat de forma familiar i directa, les experiències en la tria i compra del vi, que avui encara es manté mitjançant la quarta generació des d’aquella data i la tercera en la elaboració del vermut. Es realment cert que s’és molt exigent en aquest procés de compra.

Una altra fet que remarquem com una confirmació de la qualitat es la cerificació que posseïm com única empresa del sector i en el nostre territori dedicada al vermut: La IFS, que és una certificació internacional de Seguretat Alimentaria, molt més complexa que les actual ISO, que també posseïm , i que és una garantia important per a molts clients i mercats que la exigeixen per poder comercialitzar els nostres productes.

Per tercer any l’empresa ha obtingut amb el nivell més alt aquesta certificació, el que l’obliga a seguir efectuant millores constants i de molta rellevància.

[Vermuts Miró]