L’art pren el carrer a Reus

Nova mostra d’artistes a l’Street Gallery del Vapor Vell

Coordinat pel Casal de Joves de La Palma, de la regidoria de Salut i Ciutadania, aquests dies es canvien els residents de l’exposició de la galeria d’art al carrer situada al carrer vapor Vell. La Street Gallery és una galeria d’art al carrer, situada en un singular edifici municipal que va ser l’antiga fàbrica de la Industrial Reusense, la primera empresa que va utilitzar màquines de vapor a la ciutat.

Es tracta d’una galeria d’art sense sostre, una galeria a peu de carrer que busca trobar-se amb la gent i que la gent la trobi. Una galeria que apropa diferents propostes culturals dels i les joves a tothom. Una galeria, en definitiva que trenca portes i que vol ser accessible, propera i quotidiana amb el dia a dia de les persones.

Street Gallery és una acció cultural que es desenvolupa dins el programa Llambordes del departament de Joventut i que té per objectiu visualitzar les creacions de diferents joves artistes en el camp de l’art.

En aquesta segona exposició del 2020 s’ha convidat a set joves artistes de Reus i de Tarragona perquè participin a deixar la seva obra impresa en una de les finestres cegues del carrer.

De forma totalment oberta i amb una temàtic lliure exposen una obra feta expressament per a aquesta exposició i ens mostren el seu estil creatiu.

Del 14 al 20 de desembre els artistes han anat pintant les seves obres in situ al mateix carrer i a partir del dilluns 21 de desembre la galeria estarà llesta per ser visitada pels ciutadans.

L’exposició busca trencar la quotidianitat dels vianants que passen per aquella zona de la ciutat i despertar la curiositat dels reusencs per anar a visitar aquesta exposició i gaudeixi de l’art d’una manera més oberta i diferent. 

Els artistes que participen en aquesta edició són:

ALINA BALLESTER. Reus. @alinaballester_art

GEORGINA PALAZÓN. Tarragona. @gmonkeez

MIA. Tarragona. @missrats

MARTOS. Reus. @martostattoo

CLÀUDIA LECHA. Reus. @katxolot

THE NEW OLD ERA. Tarragona. @thenewoldera

THE GLOBIN LKS. Reus. @gbn_breakingbeats

_________________________________