L’AAMP i el DARP presenten un opuscle sobre l’avellana de muntanya

El divendres 29 de gener l’Estació Enològica de Reus ha acollit la presentació oficial de l’opuscle sobre l’avellana de muntanya.

Convocats pel Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i Alimentació (DARP) i per l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades (AAMP), han assistit a l’acte la majoria dels autors i autores que escriuen a l’opuscle i l’Alcalde de Vilaplana, Il·lustríssim Sr. Josep Bigorra.

En el transcurs de la presentació hem remarcat l’interès de l’avellana de muntanya com una activitat econòmica molt important pels pobles de les nostres serralades així com la importància del cultiu en el nostre paisatge. Hem pres el compromís de mirar de fer les II Jornades de l’Avellana de Muntanya en la part final d’aquest 2021. El Cap de Serveis Territorials del DARP, Sr. Jaume Boada, s’ha felicitat que una entitat com la nostra hagi endegat un projecte com aquest, que no hauria estat possible sense l’impuls que el DARP ofereix al sector de l’avellana. La versió digital de l’opuscle es troba a disposició de tothom en aquesta adreça web: https://www.aamp.cat/general/2021/01/28/disponible-lopuscle-sobre-les-jornades-sobre-lavellana-de-muntanya/  i, properament, es distribuiran els 1600 exemplars en paper a diferents punts dels pobles que formen part de les Muntanyes de Prades.