Qui som

Espai digital especialitzat en vi, vermut, enoturisme, territori, paisatge, turisme,  gastronomia, agricultura, desenvolupament local i societat. Una eina que neix de l’Associació La Conca 5.1 que busca reflexionar i promocionar entorn a aquests sectors a Catalunya.

Una plataforma amb els peus a Catalunya però amb la mirada i les orelles ben obertes a la resta del món. Comptem amb una llista de col·laboradors molt àmplia; homes i dones d’arreu del país que busquen recollir experiències i visions diverses per tal que cada territori, celler, empresa, entitat,  persona, la reculli i l’adapti al seu entorn més proper. Volem ser l’espai de referència a Catalunya de pensament i promoció al voltant del vi, l’enoturisme i el territori. Un espai obert, ampli, tranversal, amb diverses seccions, persones amb perfil professional divers i procedents d’arreu de la geografia catalana.

Amb un objectiu comú, dignificar el vi i el territori, promocionar-lo, incrementar-ne l’autoestima i el consum. A més, de lligar aquests productes amb el territori i la societat d’on surten. Teixir xarxa, afinitats i accions entre tots els agents del territori. Volem ser una eina que ajudi a transformar la realitat actual de moltes zones productores i elaboradores de Catalunya.