Equip redactor

Coordinador

Leandre Romeu Serra

Nascut l’any 1987. Economista. Treballa actualment a la Universitat Rovira i Virgili. Membre de diverses associacions i projectes de la Conca de Barberà.

Tècnica

Neus Sabaté Barrieras

Actualment formant-se en Film Curator Studies a Elías Querejeta Zine Eskola, a Donostia. Graduada en Comunicació Audiovisual a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, on també va treballar fent de suport a la investigació al Departament de Comunicació.
Des del 2014 ha treballat al Zoom Festival fent tasques de producció i protocol. Va formar part del Jurat Jove de la XVI edició del REC Festival, i va gestionar la secció Autors de Tarragona, a més de participar en la creació de l'espai per a joves talents engegaR/48h.
Ha fet tasques de producció en nombrosos projectes audiovisuals, entre els quals destaquen Bohèmia, un curtmetratge produït per Jordi Comellas i dirigit per Anna Petrus, i Fins i tot els arbres escoltaven, un documental produït per La Conca 5.1. i dirigit per Leandre Romeu Serra.
Compagina aquestes tasques audiovisuals amb feines de comunicació corporativa i disseny gràfic a l'Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona i el Baix Penedès, i també a La Conca 5.1.

Assesorament

Carlota Moragas Fernández

Doctora en Antropologia i Comunicació per la Universitat Rovira i Virgili (URV) i Màster en Comunicació Estratègica en la Societat del Risc per la mateixa institució. També és Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i en Periodisme. Actualment, és professora dels Estudis de Comunicació de la URV. En l'àmbit del periodisme cultural ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació del Camp de Tarragona (Punt 6 Ràdio, Canal Reus TV, Surt de Casa).

Fundadors

Josep Saperes

Nascut l’any 1977. Advocat. Excerceix professionalment en un despatx propi a Banyoles. Membre de diverses associacions i projectes de la Conca de Barberà.

Leandre Romeu Serra

Nascut l’any 1987. Economista. Treballa actualment a la Universitat Rovira i Virgili. Membre de diverses associacions i projectes de la Conca de Barberà.

Col.laboradors