La Conca 5.1 presenta la oferta vitivinícola i gastronòmica de La Nit 5.1 2023

La Nit 5.1 tanca així tot el programa sencer pels dies 21 i 22 de juliol a Barberà de la Conca

La Conca 5.1 tanca el programa de La Nit 5.1 2023 amb la presentació de la oferta gastronòmica i vitivinícola que sempre acompanya la proposta cultural ja anunciada anteriorment.

La gastronomia principal de l’esdeveniment anirà a càrrec del restaurant barberenc La botiga del Portal Dinou que oferirà els seus platets i tapes elaborades amb productes de proximitat i de qualitat. Hi haurà propostes per tots els gustos i necessitats.

Pel que fa un dels aspectes centrals de la festa, el vi, aquest any els elaboradors de vi assistents seran els cellers de Barberà de la Conca; Carlania, Pla de la Masó, Tarannà poètic i Gabor Celler que s’estrenarà en aquesta edició. També participaran per primer cop a La Nit 5.1 el celler de Vilanova de Prades però amb arrels a Barberà de la Conca, Celler Vilalta Pere, i el Niu Celler, un nou projecte jove vitivinícola afincat al Viver de Celleristes. També hi seran presents el celler de Montblanc, Mas Foraster que ha participat en totes les edicions i el celler de Blancafort, Gerida Viticultors.

La cervesa artesana també hi tindrà un paper destacat aquest 2023 ampliant-ne la oferta proposada. Se n’encarregaran de servir-ne les empreses Cerveses Les Clandestines de Montferri i La Renaixença de L’Espluga de Francolí.

Una de les novetats d’aquest any és que també hi haurà una parada amb altres begudes que no són el vi i la cervesa que anirà acompanyada de burritos artesans. Se’n farà càrrec l’establiment vallenc La Providència.

Us recordem que el cartell cultural d’aquesta edició comptarà finalment amb 18 artistes; 10 musicals i 8 monologuistes. El divendres 21 de juliol hi hauran els concerts de Joan Miquel Oliver, Al·lèrgiques al Pol·len, Jazzwoman, Moli i Dj Titi. I els monòlegs de Mockudrames, Yael Brusca, Març Llinàs i Júlia Vila. El dissabte 22 de juliol hi haurà els concerts de Pol Batlle amb Rita Payés, Pupil·les, Júlia Colom, Angeladorrrm i Dijei Luna. I els monòlegs de Tomàs Fuentes, Andrés Fajngold, Gemma Ortís i Modgi.

Els dos dies s’obriran portes a les 19.00 h, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a la 01.30 h de la matinada.

Els abonaments pels dos dies i les entrades per dies de forma separada ja estan a la venda a: https://www.ticketic.org/ca/entrades/la-nit-5-1-2023  i a la web de La Conca 5.1.