La Conca 5.1 presenta la oferta vitivinícola i gastronòmica de La Nit 5.1 2022

La Nit 5.1 tanca així tot el programa sencer pels dies 22 i 23 de juliol a Barberà de la Conca.

La Conca 5.1 tanca el programa de La Nit 5.1 2022 amb la presentació de la oferta gastronòmica i vitivinícola que sempre acompanya la proposta cultural ja anunciada anteriorment.

La gastronomia principal de l’esdeveniment anirà a càrrec del restaurant tarragoní El Llagut que oferirà els seus platets i tapes característiques d’arrossos, productes mariners i vegetals. Els postres dolços i salats aniran a càrrec del recent reestrenat establiment barberenc La Botigueta del Portal Dinou. Aquest any una de les grans novetats serà la parada de gelats amb l’establiment montblanquí Cal Xixonenc amb el David Garcia al capdavant.

Pel que fa un dels aspectes centrals de la festa, el vi, aquest any els elaboradors de vi seran els cellers de Barberà de la Conca; Carlania, Cooperativa Barberà de la Conca, Pla de la Masó i Tarannà poètic. També hi serà el celler de Montblanc, Mas Foraster. I com a cellers convidats en aquesta edició ens trobarem amb el celler del Montsant; Celler de l’Era, el celler de la Vall del Corb; Celler Cercavins i el celler de Rodonyà; Vinya Janine.

En aquesta edició la cervesa artesana també hi tindrà el seu espai. Se n’encarregarà de servir-la la empresa Cerveses Les Clandestines que repeteix de l’edició anterior.

Us recordem que el cartell cultural d’aquesta edició comptarà finalment amb 18 artistes; 10 grups de música i 8 monologuistes. El divendres 22 de juliol hi hauran els concerts d’El Petit de Cal Eril, Guineu, Reïna, Flora i Ponent Roots. I els monòlegs de Marc Sarrats, Irene Minovas, Marta Bosch i Josep Català. El dissabte 23 de juliol hi haurà els concerts de Queralt Lahoz, Maio, Maria Hein, Rombo i Dj Lupe. I els monòlegs de Manel Vidal, Raquel Hervàs, Elisenda Pineda i Modgi.

Els dos dies s’obriran portes a les 19.00 h, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a la 01.00 h de la matinada.

Els abonaments pels dos dies i les entrades per dies de forma separada ja estan a la venda a: https://www.ticketic.org/ca/entrades/la-nit-5-1-2022