Finalistes dels Premis Blogs Catalunya 2013

premis blocSUs anunciem que aquesta pàgina web ha sigut seleccionada com a finalista dels Premis Blogs Catalunya 2013 en la categoria de cuina, gastronomia i enologia i dins l’apartat professional. http://www.stic.cat/premis-blogs-catalunya-2013/finalistes-premis-blogs-catalunya-2013/

La resta de blogs finalistes de la categoria són http://www.etselquemenges.cat/http://vifranc.blogspot.com.es/http://www.irreductibles.cat/cuina,
http://www.carmegasull.com/,http://rosabarodiet.blogspot.com.es/ i http://www.meteocuina.cat/.

El dia 28 de setembre a Granollers tindrà lloc la gala d’entrega dels Premis Blogs Catalunya 2013 on sabrem quins són els guanyadors de cada categoria.
Estem molt contents d’haver arribat a ser finalistes d’aquest Premi. per nosaltres aquest fet és una una petita victòria més que sumem i un reconeixement després de tres anys de feina.

Més encara tenint en compte que el nivell dels blogs participants era molt bo i i hi havien un gran nombre de blogs en aquesta categoria.

Volem donar les gràcies a totes les persones que ens han votat i ens han permès arribar fins aquí. Moltes gràcies!

També aprofitem aquest comunicat per anunciar que el documental LA CONCA 5.1 va agafant forma i cada cop queda menys perquè sigui una realitat. Actualment ja tenim tota la base acabada i estem en la fase d’embelliment, imatge gràfica, so i disseny del documental.

Ben aviat us informarem de novetats pel que fa el documental.

Salutacions,

[LA CONCA 5.1]