Ferran Palau, Magalí Sare, Charlie Pee, Ana Polo i Oye Sherman protagonistes de La Nit 5.1 2021

Es celebrarà aquest divendres i dissabte al pati exterior del Castell Templer de Barberà de la Conca.

La Conca 5.1 organitza per sisè any La Nit 5.1 al pati exterior del Castell templer de Barberà de la Conca. Una activitat cultural amb aforament reduït i amb totes les mesures anti-Covid pertinents. Les activitats culturals seran amb cadira, mascaretes i distàncies de seguretat. Els grans protagonistes seran la música i els monòlegs.

La gran novetat d’aquesta edició és que seran dues nits ja que l’acte coincidirà amb la celebració de l’acte central dels 10 anys de l’Associació La Conca 5.1. Les entrades i els abonaments ja estan a la venda aquí: https://www.ticketic.org/entrades/la-nit-5-1-2021

La Nit 5.1 2021 començarà el dia 23 a les 19.00 h amb els concerts de Maria Jacobs, Ariox, Feliu Ventura, Magalí Sare i Ponent Roots. També comptarà amb els monòlegs de Charlie Pee, Modgi i Joel Díaz.

L’endemà, dissabte 24 de juliol, a partir de les 19.00 h segona jornada de LA NIT 5.1 2021 d’aquest any. Amb els concerts de Ven’nus, Maria Jaume, Anna Andreu, Ferran Palau i Dj Poppy. A més, es podrà veure en exclusiva una sessió de l’espectacle de monòlegs Oye Polo, amb Ana Polo i Oye Sherman.

L’aforament és limitat a 200 persnes i es seguiran tots els protocols marcats per la normativa Covid-19 vigents en el moment de celebració de l’acte. Són actes amb cadira, mascareta i distància.

La Nit 5.1 compta amb el suport de l’Ajuntament de Barberà de la Conca i la Diputació de Tarragona. També amb la col·laboració de Energy For You, La Providència i L’Alternativa.