Fast Look

Setena càpsula de la secció Laboratori Turístic. En aquesta edició José Antonio Donaire ens parla del concepte fast look i dels canvis que està comportant en el turisme de casa nostra. Com saltem del fast look a l’slow look? Aquest és el gran repte del turisme del país. L’objectiu és aconseguir que els visitants s’emocionin i estiguin el màxim de temps en un indret. És imprescindible que el territori tingui un relat, una història, una cosa profunda a transmetre… Una gran narració! Quan aconsegueixes que el territori ho transmeti fas savi als visitants.

Però sembla que el món i les societats van en direcció contrària, com ho fem doncs? Aquesta és una de les claus que analitza Donaire en aquesta càpsula. Donaire també fa una reivindicació de la lentitud, afirma que no hem de confondre lentitud amb avorriment, ni amb el no-res. Lentitud és profunditat, pot ser entreteniment, pot ser divulgació, etc.

“Si els territoris són capaços d’identificar la seva identitat i de donar-la a conèixer d’una forma agradable, entenedora al visitant i aquest territori s’impregna d’aquella narració substituirem el fast look per el slow look”

 

Amb la col·laboració de:

banner2