Tocs de Vi de l’Empordà a Girona

Es tracta d’una fira de vins de l’Empordà al centre de Girona. A més, els vins van acompanyats de les tapes que elaboren els bars i restaurants de la Plaça Independència. La fira va amb sistema de tiquets, hi ha tiquets per tastar vins (amb la copa) i tiquets per les  tapes.

A més, i com a activitat paral·lela, des de fa 3 anys, els cellers participants a la fira fan tastos en llocs emblemàtics de la ciutat com la Torre Muralla, el Museu dels Jueus o els Banys Àrabs i que comencen el dimecres 30 i fins dissabte 2 de juny (adjuntem programa).

Vins que es tastaran:

Vins dels cellers de la DO Empordà participants a la fira: Celler Arché Pagès, Celler Cooperatiu d’Espolla, Celler Gerisena, Celler Mas Patiràs, Empordàlia, Espelt Viticultors, La Vinyeta, Mas Llunes, Grup Oliveda, Perelada, Pere Guardiola, Vinyes dels Aspres.

Fira: 1, 2 i 3 de juny.

Tastos: 30 de maig al 2 de juny.

Plaça de la Independència de Girona

Dies 1 i 2 de juny: de 18h. a 23’30h.

Dia 3 de juny: de 18h. a 23h.

Activitat indicada per a:

  • Aficionats
  • Amants
  • Experts

 

Preu: 6 EUROS els tiquets de vi i 5€ els tiquets de tapes.

Els tastos en llocs emblemàtics tenen un cost de 7€.

 

Enllaç de compra del tiquet: ( si n’hi ha )  i compra on-line

Paral.lelament a la fira es fan tastos en llocs emblemàtics de Girona des del dimecres 30 de maig al dissabte 2 de juny, aquestes entrades es vendran on-line a www.doemporda.cat a partir de demà dimarts.

Les entrades a la fira es compren a la guixeta a la mateixa fira.

 

 

juny 1 @ 08:00

08:00