Taller de poda i esmorzar de forquilla cuinat pel restaurant Slow Food de la Ruta del Vi DO Alella Els Garrofers d’Alella, tot maridat amb els vins de Bouquet d’Alella.
L’esmorzar consisteix en: tassa d’escudella calenta, amanida de verdures d’hivern, coca de bolets ecològics i formatge d’ovella, truita de carxofes ecològiques, pastís de carbassa i tubercles, pa antinc fet a casa amb tomàquet sucat i oli ecològic, escuma de iogurt amb mel i galeta, pastís de xocolata i garrofa i aigua i cafè.
El preu inclou:
- Taller de poda
- Esmorzar de forquilla
- Vins Bouquet d’Alella
- Aigua, postres i cafè.
- Visita guiada per les vinyes i el celler.
Vins que es tastaran: Vins Bouquet d’Alella
Diumenge, 11 de febrer de 2018
Bouquet d’Alella Sant Josep de Calassanç, 7 08328 Alella
Hora: 10 h
Durada: 4 hores
Activitat indicada per a:
Aficionats
Grups d’amics
Familiar
Preu: 35 EUROS (adults) i 15 EUROS (nens fins a 10 anys).
Més informació i reserves a enoturisme@bouquetdalella.com i al telèfon 626 683 154

febrer 11 @ 10:00
10:00
Alella