Poda i esmorzar a les vinyes de Bouquet d’Alella

Taller de poda i esmorzar de forquilla cuinat pel restaurant Slow Food de la Ruta del Vi DO Alella Els Garrofers d’Alella, tot maridat amb els vins de Bouquet d’Alella.

L’esmorzar consisteix en: tassa d’escudella calenta, amanida de verdures d’hivern, coca de bolets ecològics i formatge d’ovella, truita de carxofes ecològiques, pastís de carbassa i tubercles, pa antinc fet a casa amb tomàquet sucat i oli ecològic, escuma de iogurt amb mel i galeta, pastís de xocolata i garrofa i aigua i cafè.

El preu inclou:

  • Taller de poda
  • Esmorzar de forquilla
  • Vins Bouquet d’Alella
  • Aigua, postres i cafè.
  • Visita guiada per les vinyes i el celler.

Vins que es tastaran: Vins Bouquet d’Alella

 

Diumenge, 11 de febrer de 2018

Bouquet d’Alella Sant Josep de Calassanç, 7 08328 Alella

Hora: 10 h

Durada: 4 hores

Activitat indicada per a:

Aficionats

Grups d’amics

Familiar

 

Preu: 35 EUROS (adults) i 15 EUROS (nens fins a 10 anys).

Més informació i reserves a enoturisme@bouquetdalella.com i al telèfon 626 683 154

febrer 11 @ 10:00

10:00

Alella