Copa de cortesia al TNC – Estrena Frankenstein

Amb el seu objectiu de recolzar la cultura i el teatre, els vins de la DO Catalunya tornaran a estar presents en una de les estrenes més esperades del TNC: l’obra de teatre Frankentein, de Guillem Morales, basat en la novel·la de Mary Shelley.

Un cop acabada l’estrena, tots els assistents podran posar punt i final a la vetllada tot gaudint d’una copa de vi amb el segell DO Catalunya així com aprofundir en la història d’aquesta denominació d’origen.

Sinopsi de l’estrena:

L’any 1818, Mary Shelley va dotar d’una vida perdurable el seu cèlebre monstre, que amb la seva multiplicitat orgànica acabaria esdevenint un mite fonamental de la nova societat contemporània, abocada a un replantejament profund de les construccions d’identitat en el nou món marcat per la industrialització i la reorganització dels poders fàctics.

Dos-cents anys després de la primera publicació de la novel·la, la directora Carme Portaceli porta a escena la història d’aquest Prometeu modern amb una dramatúrgia de Guillem Morales (director i guionista de la premiada pel·lícula Los ojos de Julia) que indaga en els territoris més tenebrosos de la humanitat ferida del mite.

Dijous, 15 de febrer

A la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya (TNC)

A les 20 h comença l’actuació

Activitat indicada per a aficionats i amants

Preu: subjecte a l’entrada de l’estrena del TNC

 

 

febrer 15 @ 20:00

20:00

Barcelona, TNC