Copa de cortesia a La Seca. Espai Brossa – A mí no me escribió Tennesse Williams

La DO Catalunya, en la seva aposta per la difusió de la cultura i el vi, realitzarà una nova col·laboració amb el Teatre La Seca Espai Brossa, a l’Estrena de l’obra A mí no me escribió Tennesse Williams.

En aquest marc, La DO Catalunya oferirà un maridatge teatral que permetrà als assistents de l’estrena gaudir d’una copa de cortesia al finalitzar l’actuació.

Sinopsi de l’estrena: Una dona d’edat indefinida explica les seves recances. Amb un gust especial per la hipèrbole sentimental, exposa les desil·lusions que l’han convertit en la persona que és ara i s’emmiralla en la desmesura de les heroïnes de Tennessee Williams o en les dives de la cançó. Rere les seves històries apareix una figura desnonada emocionalment i econòmicament que lluita per la supervivència amb les armes de la ficció. Una peça amb dramatúrgia de Marc Rosich, que fa incursions en la dansa, el teatre gestual, el text clàssic, el playback, la cançó en directe i la performance, buscant el contacte directe amb el públic que ha estat convidat a entrar en aquesta llar tan poc convencional.

La Cia. Roberto G. Alonso, amb 23 anys de trajectòria, és un referent de la dansa-teatre a Catalunya i a Espanya pel seu particular llenguatge coreogràfic, caracteritzat per la fusió de la dansa amb la narrativa teatral i una concepció escènica peculiar, imaginativa i detallista.

Data: Dimecres, 7 de març

Lloc: A la Sala Joan Brossa del teatre La Seca. Espai Brossa

Hora: A les 21 h

Durada:

Activitat indicada per a:

  • Aficionats i amants

Preu: subjecte a l’entrada de l’estrena

març 7 @ 21:00

21:00

Barcelona