2a edició de Riu de Vins

La 2a Mostra de vins de la Vall del Mediona-Riudebitlles tindrà lloc als carrers del Barri Vell de Sant Pere de Riudebitlles (Penedès) el proper 5 de maig de 17.30h a 22.00h.

El punt diferencial és que la mostra no es farà en un recinte firal ni al carrer, sinó al lloc originari de la tradició vinícola de la comarca: els cellers particulars de les cases del Barri Vell del poble.

L’objectiu principal de la mostra és la de donar a conèixer els vins que es produeixen a la Vall del Mediona-Riudebitlles, la seva qualitat i el seu compromís amb la terra relacionant-los amb la tradició vinícola de la zona, el patrimoni arquitectònic singular del Barri Vell i l’activitat artística del poble.

En la 2a edició tenim tres nous cellers de primeríssima qualitat que s’identifiquen amb la filosofia de la mostra: Celler Credo, Raventós i Blanc i Mas dels Clavers. La resta de cellers participants seran els mateixos de la primera edició: Can Vich, Tayaimgut, Mas Rodó, Can Feixes, Pardas, Castellroig, Jean Leon i Covides.

Tastant les diferents referències dels 11 cellers participants, podrem realitzar un viatge per la rica producció vinícola de la Vall. Des dels vins frescos i feréstecs de les parts més altes de
la Vall, a aquells que, provinent de banda i banda de les terrasses del Riudebitlles, estan plens de matissos depenent del tipus de sòl i de la seva disposició. Tradició i innovació a l’abast de tots els gustos.

Més informació

https://youtu.be/Yoqj7YJ8iK4

Indicada per a winelovers

Dissabte, 5 de maig

Sant Pere de Riudebilles

maig 5 @ 17:30

17:30

El Penedès, Sant Pere de Riudebitlles