Disponibles ja els continguts i les entrades per dies de La Nit 5.1 2022

Es celebrarà els propers 22 i 23 de juliol a Barberà de la Conca i ja s’ha donat a conèixer tot el contingut cultural per dies

La Conca 5.1 organitza per setè any consecutiu La Nit 5.1 al Castell templer de Barberà de la Conca. L’entitat després de la presentació oficial que va fer a finals d’abril ara ha presentat ja les activitats per dies i ha posat a la venda tots els tipus d’entrades possibles per aquesta edició.

El cartell cultural d’aquesta edició comptarà finalment amb 18 artistes; 10 musicals i 8 monologuistes.

El divendres 22 de juliol hi hauran els concerts d’El Petit de Cal Eril, Guineu, Reïna, Flora i Ponent Roots. I els monòlegs de Marc Sarrats, Irene Minovas, Marta Bosch i Josep Català.

El dissabte 23 de juliol hi haurà els concerts de Queralt Lahoz, Maio, Maria Hein, Rombo i Dj Lupe. I els monòlegs de Manel Vidal, Raquel Hervàs, Elisenda Pineda i Modgi.

Els dos dies s’obriran portes a les 19.00 h, hora en què començaran les actuacions que duraran fins a la 01.00 h de la matinada.

D’aquí unes setmanes es donarà a conèixer també la proposta vitivinícola i de gastronomia que acompanyarà aquesta proposta cultural. Un espai, el gastronòmic que com cada any també tindrà un paper important i principal en el recinte del pati exterior del Castell.

L’organització també ha volgut fer una crida a la participació i a l’assistència de tothom que ho vulgui per tal de consolidar aquest focus cultural autogestionat i amb un cartell diferent dels de la majoria del panorama català i sense cap patrocinador privat al darrere.

Els abonaments pels dos dies i les entrades per dies de forma separada ja estan a la venda a: https://www.ticketic.org/ca/entrades/la-nit-5-1-2022/ i a la web de La Conca 5.1.