Contra tot pronòstic

Després de quasi tres anys d’iniciar el projecte avui fem un pas més. De fet, són diversos passos endavant els que us volem anunciar. Primer de tot, com podeu veure estrenem nova imatge, nou format, nova web. Un nou espai a la xarxa que ens ha de permetre millorar l’accessibilitat, la lectura dels articles, el visionat dels documents. A més de facilitar l’interactivitat i la connexió de les diverses xarxes socials en les quals estem implantats. Esperem que us agradi i que us la feu vostra.

L’altra novetat, important, és que després de quasi tres anys de feina, de preparació, de treball, de mesos gravant entrevistes, desenes d’articles i col·laboracions. Després d’anar implantar-nos en diverses xarxes socials i augmentar mes a mes el nombre de visites i de seguidors. També anys de saltar tanques, d’esquivar contratemps, buscar recursos per fer-ho realitat, etc. Avui podem anunciar que aquesta propera tardor-hivern hi haurà documental de LA CONCA 5.1 Aquests propers mesos editarem el documental gràcies a l’ajuda, al micromecenatge de diversos agents. De moment comptem amb l’ajuda de: Fonda Cal Blasi, CONCAPAM, Cellers Tintoré, Ajuntament de Solivella, Carles Andreu, Abadia de Poblet, Torres, Carlania, Rendé Masdéu, Gatzara, Celler Escoda-Sanahuja, Vins de Pedra, SansTravé, l’Ocell Francolí, el celler Molí dels Capellans, el celler Rosa M. Torres i el celler Mas Foraster. http://laconca51.wordpress.com/mecenes/

Des d’aquí volem donar les gràcies a tots aquests agents i animem a altres a fer-ho per tal que els productes que editarem tinguin el millor acabat possible, la difusió pugui ser més amplia i en canals de més incidència.

Per tant, aquest estiu reduirem una mica el ritme d’articles i ens tancarem a casa i a l’estudi per tal de preparar el guió, l’edició i el muntatge de tota la part visual del documental LA CONCA 5.1. Un documental que pretenem que sigui un reflex de la situació actual de l’enoturisme a la comarca. A través de les persones que treballen al sector del vi, la restauració, cases de turisme rural, petits agricultors entre d’altres, pretenem elaborar un DAFO de la comarca. Per tal de saber on som i cap a on volem anar. Quin ha de ser el camí de la Conca de Barberà els propers temps. Al mateix temps que sigui una eina de promoció i de difusió de la nostra comarca.

Us anirem informant les properes setmanes del procés d’edició del documental i de les novetats que anem tenint els propers mesos.

Gràcies per la confiança de tots vosaltres i de totes les persones que ens han ajudat a ser encara avui aquí. Contra tot pronòstic, semblava que no podria ser, però malgrat tot tirem endavant, aquí estem, més vius que mai i amb ganes de treure a la llum el document que va fer néixer tot aquest projecte que de moment ja fa quasi tres anys que ens ocupa i que tantes alegries ens dóna. Continuem amb les mateixes ganes que el primer dia de treballar per la Conca de Barberà amb vocació de servei públic, de forma plural, oberta i altruista.

[LA CONCA 5.1]