2014, tots els camins oberts

DSC_0956Molt contents del 2013 que deixem enrere. Hem aconseguit editar i materialitzar el documental Plantant una llavor, pel qual hem estat treballant més de tres anys. La resposta que hem tingut ha sigut molt bona. Ja hem fet quatre presentacions del documental. Aquest divendres estarem a Valls fent una nova presentació (19:30h a l’IEV). I encara ens en queden unes quantes mes per endavant, d’aquí fins a l’estiu. Amb localitats tan importants com Reus o Vilafranca del Penedès. A més,  tenim apunt quatre càpsules audiovisuals sobre temes concrets del món del vi i de la Conca de Barberà que presentarem els propers mesos de juny i juliol. Més endavant us n’informarem més detalladament.

Deixem enrere un any ple d’articles i col·laboracions als mitjans com l’Agenda 19, la Veu Jove de la Conca i vadevi.cat Un any on hem crescut exponencialment a les xarxes socials. Gràcies a la renovació de la web i una presencia més activa a Twitter (https://twitter.com/LaConca51) , Facebook (https://www.facebook.com/LaConca5.1?ref=hl) , Instagram (http://instagram.com/laconca51), Youtube (http://www.youtube.com/user/LaConca51?feature=watch)  i Vimeo (https://vimeo.com/user13592183).

Aquest 2014 es presenta molt mogut i ple d’activitats. Continuarem presentant el documental i les càpsules audiovisual a tants llocs on puguem. Seguirem col·laborant als mitjans de comunicació i realitzant els mateixos articles que veníem fent fins ara. A més, encetem noves seccions a la web. Ampliem els continguts de la web amb tres seccions noves. Una amb el títol de Brots recollirà l’opinió de Manel Martínez, Carles Bertran i la Ruth Troyano sobre el món del vi, l’enoturisme, el territori, el paisatge, la Conca de Barberà, etc.  http://laconca51.wordpress.com/brots/ Serà una columna d’opinió mensual, on cada mes escriurà un dels tres articulistes. Aquesta secció l’estrenarà demà el Manel Martínez. De cara al febrer tindrem dues novetats més. La primera amb el nom d’Espai Literari, serà una secció de literatura, de recursos literaris en torn al vi, el turisme, la Conca de Barberà. Una columna mensual conduïda pel Marc Ferrayuoli i l’Albert Anglès http://laconca51.wordpress.com/espai-literari/ . Finalment, la tercera novetat es dirà Vi a vi, serà una columna mensual d’anàlisi i divulgació dels vins de la Conca de Barberà a càrrec de l’enòleg Martí Magriñá. http://laconca51.wordpress.com/vi-a-vi/ . Volem agrair des d’aquí a tots els col·laboradors la seva predisposició a formar part del projecte, per haver acceptat la invitació i per  la feina que faran a partir d’ara.

A part, seguirem amb les col·laboracions puntuals d’altres persones/col·lectius de la comarca i de fora a través de la secció Àgora 5.1 per tal d’estendre el debat, les idees i els projectes.

Per tant, després de més de tres anys de feina i de construir aquest projecte seguim en peu, més forts que mai i amb molta il·lusió de seguir treballant per la comarca, pel vi, per l’enoturisme, la cultura i la societat.

Moltes gràcies a tots per seguir-nos i llegir-nos i omplir de sentit aquest projecte de desenvolupament local que intenta ser global.

[LA CONCA 5.1]