Compte enrere per la Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà

L’antiga església de Sant Francesc de Montblanc acollirà aquest dijous 23 de novembre aquest certamen de referència amb la presència d’un ampli nombre d’empreses de la comarca

Compte enrere per a la primera edició de la Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà, organitzada per la Cambra de Comerç de Reus i Concactiva, que tindrà lloc aquest dijous, 23 de novembre, a l’església de Sant Francesc de Montblanc, i que comptarà amb un ampli ventall d’empreses referents de la comarca de la Conca de Barberà. Actualment, el certamen ja compta amb més de 500 persones inscrites.

La Fira serà un espai de trobada entre empreses i entitats representatives de la comarca que necessiten contractar personal i persones que busquen feina o volen millorar la seva ocupació, posant especial èmfasi en el jovent. Hi participaran les empreses Camping Cupfan, English Summer i Balneario Villa Engracia SL, Mahle, Europastry, Noxifer, Kriscadecor, Veralia, Coperal, Pastisfred, Drac Actiu, Vigerm, K-Lagan, AMES Simo Group i les ETTs Adecco, Eurofirms i Randstad.

La Fira comptarà també amb la participació d’APRODISCA, l’Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà, el Servei Català d’Ocupació (SOC), el Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp, l’Oficina Jove de la Conca de Barberà i el programa Ocell de Foc, de benestar emocional i salut mental per a joves.

Inscripcions obertes per la Fira i els tallers que s’hi organitzen

Les inscripcions per participar a la primera edició de la Fira de l’Ocupació de la Conca de Barberà es mantenen obertes. L’horari de l’esdeveniment serà de 9 a 14 hores, franja durant la qual les persones que visitin la Fira podran apropar-se als estands de les empreses, conèixer quins perfils professionals necessiten incorporar i entregar el seu currículum. L’accés és gratuït però cal formalitzar la inscripció a https://cambrareus.org/fira-ocupacio-montblanc-2023/.

Així mateix, en el marc de la Fira s’ofereix als joves i persones inscrites l’oportunitat de poder participar en diverses activitats formatives per millorar les seves capacitats a l’hora de cercar feina. En concret, a la sala de les Corts Catalanes s’hi duran a terme les jornades ‘Descobreix els teus talents! Autoconeixement per la recerca de feina’ (de 9.30 h a 10.30 h) i ‘L’actitud, la clau de l’èxit’ (d’11.00 h a 12.00 h).  A més, s’oferirà el ‘Role playing’ d’entrevista de feina per obtenir estratègies a l’hora d’afrontar una entrevista laboral, amb sessions individuals (d’11:30 h a 14 h).

Hi haurà servei d’autobús gratuït fins a la Fira amb sortida des de Reus i l’Espluga de Francolí, amb algunes places encara lliures. Per fer la reserva de plaça cal contactar amb piceonline@cambrareus.org.

Benvinguda institucional

El dia de la Fira a les 9.25 hores, tindrà lloc la benvinguda institucional, a càrrec de l’alcalde de Montblanc, Oriol Pallissó Balanyà; del vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Àngel Torija Ara; i del president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Joan Canela Rios. Posteriorment, les autoritats visitaran els estands de les empreses.