Clara Peya i Ginestà, protagonistes de La Nit 5.1 2020

Els reconeguts artistes de l’escena musical catalana actuaran al Castell Templer de Barberà de la Conca el pròxim 18 de juliol

L’Associació La Conca 5.1 organitza la cinquena edició de La Nit 5.1. Aquest any l’esdeveniment canvia de format, a causa de la pandèmia de la Covid-19, i aposta per un concert amb reconeguts artistes de l’escena musical catalana sense renunciar al vessant gastronòmic de l’acte i a la promoció del producte de proximitat.

La Nit 5.1 2020, doncs, comptarà amb dos grups d’artistes destacats. El primer és el que formen la pianista i compositora Clara Peya –Premi Nacional de Cultura 2019 i premi al millor disc de l’any per Estòmac als premis Enderrock 2019– i el baixista Vic Moliner, que oferiran l’espectacle Índiga. El segon, Ginestà, és el grup de pop i folk revelació d’aquest últim any a Catalunya i ha estat reconegut amb el premi millor disc de cançó d’autor als últims Premis Enderrock 2020. La Nit 5.1 2020 tampoc oblida el talent local i és per això que la música del jove cantautor espluguí Joan Apalanke precedirà l’actuació de tots dos grups.

El vi i la gastronomia tindran un paper destacat en l’esdeveniment. Hi haurà servei de barra de vins amb quatre cellers de Barberà de la Conca: Carlania, Cooperativa de Barberà de la Conca, Pla de la Masó i Tarannà poètic; i amb l’elaboradora Sara Pérez com a convidada especial. I el restaurant El Cigró d’or del xef Oriol Llavina serà l’encarregat d’oferir degustacions de menjar. 

La Nit 5.1 2020 es durà a terme el dissabte 18 de juliol al Castell Templer de Barberà de la Conca i l’obertura de portes serà a les 20 h. Per garantir la seguretat i la viabilitat de l’acte, només es podrà accedir al recinte a través de l’adquisició d’una entrada anticipada a la plataforma cooperativa i de l’economia social i solidària de venda d’entrades Ticketic. S’han posat a la venda 200 entrades i aquestes tenen un preu de 12€. A més de poder gaudir dels tres concerts, l’entrada inclourà l’entrega d’una copa i una consumició de vi. Les entrades es poden adquirir aquí: https://www.ticketic.org/entrades/la-nit-5-1/la-nit-5-1-dissabte-18-de-juliol-2020/