Avís legal

INFORMACIÓ GENERAL DEL LLOC WEB
LACONCA51.CAT

LACONCA51.CAT (http://www.laconca51.cat) és un domini amb domicili al carrer Poblet i Teixidó, 10, Montblanc, CP 43400, i adreça electrònica laconca51@gmail.com

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Laconca51.cat és una plataforma col·lectiva oberta a la submissió de col·laboracions de qualsevol persona que vulgui participar-hi amb els seus escrits. El consell de redacció es reserva el dret de publicar-los o no. Laconca51.cat no subscriu necessàriament totes les opinions expressades dins el seu domini.

L’usuari accedeix voluntàriament al portal web i això implica que l’utilitzarà conforme al present avís legal i a les condicions d’accés i d’ús que s’exposen a continuació, seguint també la política de privacitat i dades personals, utilitzant els serveis i la informació amb criteris ètics i de bona fe.

L’accés inicial al portal és gratuït. No obstant això, poden existir serveis de pagament en les condicions que en cada cas s’estableixi.

PROTECCIÓ DELS DRETS DE PROPIETAT INTEL•LECTUAL I INDUSTRIAL

El portal i continguts de Laconca51.cat, incloent-hi textos, fotografies, dibuixos, vídeos, dissenys, àudios estan protegits per la legislació vigent en material de propietat industrial i intel·lectual. Els drets de cadascun d’aquests documents corresponen als seus autors, o a Laconca51.cat si els autors n’han cedit l’ús. En aquest darrer cas correspon en exclusiva a Laconca51.cat l’exercici dels drets d’explotació en qualsevol forma i dels drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.

Queda únicament autoritzada la visualització i càrrega per a ús personal i no comercial, per part de l’usuari.

Qualsevol ús o reproducció que els usuaris facin d’aquests continguts s’han de fer seguint la normativa de Propietat Intel·lectual i amb l’autorització de Laconca51.cat, sense perjudici dels límits que estableix El Reial decret 1/1996, del 12 d’abril, pel qual s’aprova el text refós de la Llei de propietat intel·lectual.

RESPONSABILITAT AMB RELACIÓ ALS CONTINGUTS

Laconca51.cat es reserva el dret de modificar els continguts del web i d’eliminar-los, així com també de limitar o impedir l’accés ja sigui temporalment o definitiva, sense notificació prèvia. Laconca51.cat no es fa responsable de l’accés tècnic, la informació o dels continguts d’altres pàgines web a les quals remet o amb les quals es pugui enllaçar des del portal laconca51.cat. Tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de la utilització que els usuaris facin de les informacions d’aquesta pàgina web. Laconca51.cat no s’identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus col·laboradors.

LEGISLACIÓ APLICABLE I TRIBUNALS COMPETENTS

Les condicions d’aquest portal i les relacions entre l’usuari i Laconca51.cat es regiran per la legislació catalana i espanyola vigent.

Qualsevol discrepància se sotmetrà als jutjats i tribunals de Tarragona.